Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Pleskavica s grilovanými paradajkami

Suroviny (na 4 porcie):

  • 500 g mletého mäsa (mix jahňacieho, bravčového a teľacieho)
  • soľ, drvené korenie
  • 2 paradajky

Omáčka

  • 4 lyžice Tatárskej omáčky Hellmann´s
  • čerstvý tymian
  • 1 jarná cibuľka
  • kajenské korenie
  • 1 lyžica čierneho piva

Príprava:

Mäso osolíme, okoreníme a vytvoríme 4 pleskavice – asi 1 cm tenké plátky. Pleskavicu poukladáme na horúci gril a opekáme z každej strany približne 2 minúty (vnútri môžu zostať ružové). Zároveň s mäsom grilujeme rozpolené paradajky (rezom na gril), ktoré pečieme do zmäknutia. Podávame s Tatárskou omáčkou Hellmann’s zmiešanou s nasekanými lístkami tymianu, na krúžky nakrájanou cibuľkou, kajenským korením a pivom, s opečenou ciabatou alebo celozrnným pečivom a s listom šalátu.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Silvestrovské MEGA pobyty v Dudinciach

Užite si posledné dni v roku 2016 v hoteli HVIEZDA***

Len jeden klik ku zdraviu

Vždy individuálny prístup k liečbe chorôb vášho tela. Fyzioterapia, rehabilitácia, vnútorné lekárstvo, rodinný lekár.

Získajte svoj červený hrnček

Pozrite si našu ponuku a do piatich dní ho máte doma.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Pleskavica s grilovanými paradajkami - ZDRAVIE.sk