Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Losos na grile

Suroviny (na 4 porcie):

  • 4 steaky lososa s kožou (po 150 g)
  • soľ, biele korenie
  • 2 lyžice slnečnicového oleje

Omáčka

  • 4 lyžičky Tatárskej omáčky Hellmann´s
  • 1 lyžička marhuľového džemu
  • 1 lyžička kari korenia

Príprava:

Rybu osolíme, okoreníme, potrieme olejom a poukladáme kožou dolu na rozpálený gril – keď sú steaky do polovice prepečené, otočíme ich a dopečieme. Ugrilované steaky ozdobíme omáčkou pripravenou z Tatárskej omáčky Hellmann’s, marhuľového džemu a karí korenia. Podávame s varenými zemiakmi a dusenou zeleninou, napríklad s dusenou brokolicou, mladou karotkou a karfiolom.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Stop suchej a olupujúcej sa pokožke!

Vyskúšajte novú kozmetickú masť Psoricol s výťažkami z rastliny Yucca Shidigera.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Losos na grile - ZDRAVIE.sk