Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Grilované hydinové alebo bravčové mäso

Potrebujeme:

Na prípravu potrebujeme mäso (hydinové alebo bravčové - plátky, bôčik, krkovičku).

Postup:

Mäso večer pred grilovaním je najlepšie napacovať. Najprv ho potrieme vegetou, rascou, peprom, rascou a roztlačeným cesnakom. V miske pripravím olej s vegetou, troška piva, alebo vína, v tomto necháme cez noc odležať (min 2 hod), tak aby bol každý kus v náleve. Mäso grilujeme, a pred podávaním ho natrieme marinádou, ktorú si pripravíme zo zelenej petržlenovej vňate, prelisovaného cesnaku a olivového oleja a soli. Podávame s prílohou zeleninových šalátov.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Silvestrovské MEGA pobyty v Dudinciach

Užite si posledné dni v roku 2016 v hoteli HVIEZDA***

Len jeden klik ku zdraviu

Vždy individuálny prístup k liečbe chorôb vášho tela. Fyzioterapia, rehabilitácia, vnútorné lekárstvo, rodinný lekár.

Získajte svoj červený hrnček

Pozrite si našu ponuku a do piatich dní ho máte doma.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Grilované hydinové alebo bravčové mäso - ZDRAVIE.sk