Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Grilovaný pstruh

Postup:

Pre jednu osobu potrebujeme jedného stredne veľkého pstruha. Pstruha očistíme a dáme na hodinu do studeného mlieka, do ktorého sme pridali, soľ, čierne korenie, bazalku a dáme do chladničky. Medzitým si umyjeme zemiaky, necháme ich v šupe a priečne ich rozkrojíme. Každú polovicu vydlabeme a naplníme smotanovou kôprovou omáčkou s ľubovolným natieracím syrom. Polovice zemiakov spojíme, osolíme zvrchu a zabalíme do alobalu. Pstruha ešte pred grilovaním posypeme grilovacou zmesou na ryby a olivovým olejom. Spolu so zemiakmi dáme na rozpálený gril a čakáme, kým sa nám jedlo ugriluje. Podávame s plátkom citróna a ľahkým letným šalátom s jogurtovým dressingom.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Silvestrovské MEGA pobyty v Dudinciach

Užite si posledné dni v roku 2016 v hoteli HVIEZDA***

Len jeden klik ku zdraviu

Vždy individuálny prístup k liečbe chorôb vášho tela. Fyzioterapia, rehabilitácia, vnútorné lekárstvo, rodinný lekár.

Získajte svoj červený hrnček

Pozrite si našu ponuku a do piatich dní ho máte doma.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Grilovaný pstruh - ZDRAVIE.sk