Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Balatónska špecialita

Potrebujeme:

  • kilo Bravčového mäsa karé,
  • 1 cibuľa,
  • 6 zaváraných uhoriek,
  • 4 feferonky,
  • dve lyžice horčice,
  • korenie,
  • soľ,
  • vegeta,
  • troška kečupu,
  • chili omáčky

Postup:

Na drobno speníme pokrájanú cibuľku (na kocky), potom tam dáme pokrájané mäso na slížiky (tenké) pridáme soľ, korenie a dusíme do zmäknutia. Ak mäso zmäkne pridáme nakrájané na malé kocky uhorky feferónky a nakoniec dochutíme horčicou, vegetou, kečupom a chili omáčkou. Kečup len troška. Celé varenie trvá asi tak 45 minút. Chuťovo mierne štipľavé až horčicové a šťavnaté. Podávame s chlebom.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Silvestrovské MEGA pobyty v Dudinciach

Užite si posledné dni v roku 2016 v hoteli HVIEZDA***

Len jeden klik ku zdraviu

Vždy individuálny prístup k liečbe chorôb vášho tela. Fyzioterapia, rehabilitácia, vnútorné lekárstvo, rodinný lekár.

Získajte svoj červený hrnček

Pozrite si našu ponuku a do piatich dní ho máte doma.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Balatónska špecialita - ZDRAVIE.sk