Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Grilovaný baklažán od Lucie

Potrebujeme:

  • 1 alebo 2 veľké baklažány,
  • olivový olej,
  • soľ,
  • 3 strúčiky cesnaku.

Príprava

Baklažán umyjeme, nešúpeme a nakrájame asi na pol centimetrové plátky, v mise zmiešame olivový olej, soľ a cesnak (podľa chuti), oleja dáme tak aby každý baklažán bol naolejovaný niekoľkokrát. Pootáčame a premiešame, necháme stáť cez noc alebo aspoň 3 hodiny v chladničke. Grilujeme z oboch strán, pričom baklažán potierame rovnakou marinádou v ktorej bol naložený.

K baklažánu podávame paradajkový dip na ktorý potrebujeme paradajkový pretlak, olej, hladkú múku, soľ, cukor a korenie cubrica.

Urobíme zápražku z oleja a múky, zalejeme vodou v ktorej rozmiešame pretlak a ochutíme soľou a cukrom, po zovretí ak je omáčka riedka zahustíme múkou a bohato nasypeme korenie cubrica.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Silvestrovské MEGA pobyty v Dudinciach

Užite si posledné dni v roku 2016 v hoteli HVIEZDA***

Len jeden klik ku zdraviu

Vždy individuálny prístup k liečbe chorôb vášho tela. Fyzioterapia, rehabilitácia, vnútorné lekárstvo, rodinný lekár.

Získajte svoj červený hrnček

Pozrite si našu ponuku a do piatich dní ho máte doma.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Grilovaný baklažán od Lucie - ZDRAVIE.sk