Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Grilovaný kapor

Potrebujeme:

  • 1 menší kapor,
  • soľ,
  • mleté čierne korenie,
  • cesnak,
  • drevená rasca,
  • olej

Postup:

Očisteného, vypitvaného a umytého kapra osušíme utierkou. Odrežeme hlavu a podľa potreby aj chvost (aby sa vošiel na gril). Cesnak rozotrieme so soľou, pridáme mleté čierne korenie, drevenú rascu a zmiešame s 1dl oleja. Ochuteným olejom natierame kapra zvonka aj z vnútra. Napichneme ho na grilovacie ihlice a vložíme do rozohriateho grilu. Počas grilovania (kapor sa v grile musí stále otáčať, aby sa nepripálil) ho polievame výpekom a natierame ochuteným olejom.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Silvestrovské MEGA pobyty v Dudinciach

Užite si posledné dni v roku 2016 v hoteli HVIEZDA***

Len jeden klik ku zdraviu

Vždy individuálny prístup k liečbe chorôb vášho tela. Fyzioterapia, rehabilitácia, vnútorné lekárstvo, rodinný lekár.

Získajte svoj červený hrnček

Pozrite si našu ponuku a do piatich dní ho máte doma.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Grilovaný kapor - ZDRAVIE.sk