Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Zapekané cestoviny s baklažánom

Potrebujeme:

  • Baklažán,
  • pór,
  • cestoviny,
  • paradajkový pretlak,
  • strúčik cesnaku,
  • bazalku a tymián,
  • ml.korenie,
  • soľ,
  • oliv. olej.

Postup:

Baklažán nakrájame na tenké kolieska, osolíme a pol hodinu necháme "vypotiť". Potom ho zlejeme, prepláchneme studenou vodou a osušíme savým papierom. Pór speníme na kvapke oleja, pridáme baklažán a osmažíme cca 5 min, premiešavame. Pridáme prelisovaný cesnak, bylinky, korenie, parad.pretlak, prehrejeme a striedavo vrstvíme do zapekacej nádoby na cestoviny. Zapečieme.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Máte problém s erekciou?

Erexus vyrieši váš problém! Náhrada liekov založená na prírodnej receptúre bez lekárskeho predpisu s extra silou!

Správca siete - SANDING

Správa firemných počitačov. Bratislava a okolie.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Zapekané cestoviny s baklažánom - ZDRAVIE.sk