Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Baklažán Imam baildi

Potrebujeme:

  • 1,5 kg svetlých podlhovastých baklažánov,
  • olej na smaženie,
  • 6 zrelých paradajok,
  • pol šálky olivového oleja,
  • 6 strúčikov nadrobno nakrájaného cesnaku,
  • 500g cibule krájanej na plátky,
  • soľ,
  • čierne korenie,
  • nadrobno nakrájaná petržlenová vňať,
  • trochu cukru.

Postup:

Baklažány očistite, umyte a narežte do kríža. Na rozpálenom oleji cele baklažány zľahka osmažte po oboch stranách. V inom hrnci na rozpálenom oleji orestujte cibuľky, pridajte pomleté paradajky, cesnak, vňať, cukor, soľ a korenie a nechajte variť 10 minút. Baklažány naplnte cibuľkovou zmesou. Naplnené baklažány uložte do misky na zapekanie, zalejte zvyšnou zmesou a pridajte trochu vody. Pečte v stredne vyhriatej rúre približne hodinu.

Jedlo podávajte vychladnuté.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Fresh - pre zdravie zamestnancov.

Služba pre firmy, ktorým záleží na zdraví svojich zamestnancov. Objednajte hneď!

Máte problém s erekciou?

Erexus vyrieši váš problém! Náhrada liekov založená na prírodnej receptúre bez lekárskeho predpisu s extra silou!

Správca siete - SANDING

Správa firemných počitačov. Bratislava a okolie.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Baklažán Imam baildi - ZDRAVIE.sk