Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Baklažán na grile (4 osoby)

Potrebujeme:

  • 3 veľké baklažány,
  • 3-4 strúčiky cesnaku,
  • soľ,
  • olivový olej.

Postup:

Baklažány umyjeme, nešúpeme. Pokrájame na pol centimetrové kolieska alebo plátky. Osolíme a necháme vypotiť. Potom ich ponoríme do pripravenej marinády z prelisovaného cesnaku a olivového oleja. Snažíme sa aby bol každý baklažán omastený, necháme stáť aspoň hodinu. Potom jednotlivé plátky grilujeme z obidvoch strán, pričom ich potierame olivovým olejom, hotové sú keď dužina zmení farbu. Podávame ako prílohu alebo ako samostatné jedlo s paradajkovým dipom, alebo tzatziky dipom.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Zľavnené pobyty v Bardejovských kúpeľoch

Využite zľavy v mesiacoch január – marec na liečebné a relaxačné pobyty až do výšky 25%.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Baklažán na grile (4 osoby) - ZDRAVIE.sk