Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Baklažán po bulharsky

Potrebujeme:

  • 3-4 veľké baklažány,
  • soľ,
  • hladká múka,
  • olej na vyprážanie.

omáčka

  • Paradajkový pretlak,
  • olej,
  • hladká múka,
  • korenie čubrica,
  • soľ,
  • cukor.

Postup:

Baklažán ošúpeme, nakrájame na pol až centimetrové kolieska, oslolíme a necháme vypotiť. Následne ich obaľujeme v hladkej múke a vyprážame do ružova. Podávame teplé s paradajkovou omáčkou, v ktorej jednotlivé kolieska namáčame. Urobíme svetlú zápražku, zalejeme vodou v ktorej rozpustíme pretlak, osolíme a pocukríme podľa chuti, zahustíme múkou (v prípade že chceme omáčku jemnú možeme zahustiť smotanou) a bohato nasypeme korenie čubrica. Ihneď podávame.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Silvestrovské MEGA pobyty v Dudinciach

Užite si posledné dni v roku 2016 v hoteli HVIEZDA***

Len jeden klik ku zdraviu

Vždy individuálny prístup k liečbe chorôb vášho tela. Fyzioterapia, rehabilitácia, vnútorné lekárstvo, rodinný lekár.

Získajte svoj červený hrnček

Pozrite si našu ponuku a do piatich dní ho máte doma.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Baklažán po bulharsky - ZDRAVIE.sk