Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Baklažánová musaka

Potrebujeme:

  • 2 baklažány,
  • 5 veľkých zemiakov,
  • 500g mletého mäsa (pre vegetariánov vynecháme),
  • 2 smotany na varenie,
  • 2-3 vajcia,
  • soľ,
  • čierne korenie,
  • strúhaný tvrdý syr.

Postup:

Do vymastenej zapekacej misky ukladáme vrstvy zemiakov na kolieska, umytého neošúpaného baklažánu, a orestovaného posoleného a okoreneného mäsa, znovu baklažán a zemiaky. Zalejeme smotanou s vajcami, ktorú osolíme a okoreníme. Zapekáme asi hodinu. Na záver posypeme strúhaným syrom.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Stop suchej a olupujúcej sa pokožke!

Vyskúšajte novú kozmetickú masť Psoricol s výťažkami z rastliny Yucca Shidigera.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Baklažánová musaka - ZDRAVIE.sk