Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Cícerové mäsové guľky

Potrebujeme:

  • 20 dkg cíceru,
  • 50dkg hovädzieho mäsa,
  • 2 vajcia,
  • 15dkg zemiakov,
  • jeden starý rožok,
  • cibuľu,
  • petržlenovú vňať,
  • olej,
  • soľ,
  • čierne korenie,
  • mletú rascu a oregano.

Postup:

Cícer povaríme v neposolenej vode aspoň 2 hodinky. Potom ho zomelieme na mlynčeku na mäso. Následne pridáme vajcia, namočený a vyžmýkaný rožok, vo vode uvarený, ošúpaný a nastrúhaný zemiak, najemno nakrájanú cibuľu, soľ, rascu, oregano, nasekanú petržlenovú vňať a samozrejme mleté mäso. Všetko spracujeme na hustú zmes. Hotovú zmes necháme aspoň hodinku odstáť v chladničke. Vyformujeme jednotlivé karbonátky, ktoré potom smažíme na oleji ako klasické fašírky.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Silvestrovské MEGA pobyty v Dudinciach

Užite si posledné dni v roku 2016 v hoteli HVIEZDA***

Len jeden klik ku zdraviu

Vždy individuálny prístup k liečbe chorôb vášho tela. Fyzioterapia, rehabilitácia, vnútorné lekárstvo, rodinný lekár.

Získajte svoj červený hrnček

Pozrite si našu ponuku a do piatich dní ho máte doma.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Cícerové mäsové guľky - ZDRAVIE.sk