Ako rýchlo zväčšiť aj neviditeľný penis

Mnoho mužov neustále spochybňuje veľkosti svojho penisu. Najmä, ak sú sexuálne aktívni. Hlavnou funkciou penisu je sexuálna rozkoš, rozmnožovanie a močenie. Veľkosť mužského prirodzenia nemá absolútne žiadny vplyv na spomínané činnosti.

Mnoho mužov neustále spochybňuje veľkosti svojho penisu. Najmä, ak sú sexuálne aktívni. Hlavnou funkciou penisu je sexuálna rozkoš, rozmnožovanie a močenie. Veľkosť mužského prirodzenia nemá absolútne žiadny vplyv na spomínané činnosti.

Sexuálny výkon je o schopnosti získať a udržať erekciu alebo poskytovať sexuálne potešenie s erekciou alebo bez nej. Napríklad, predčasná ejakulácia môže nastať bez ohľadu na veľkosť mužského penisu.

Výkon, potom naozaj nesúvisí s veľkosťou, ale je závislý na svaloch, krvnom a nervovom zásobení pohlavných orgánov a stave našej mysle. Každý muž, ktorý sa vyvíja a prechádza pubertou má obavy, ako rýchlo sa bude alebo nebude vyvíjať aj jeho prirodzenie.

### Súvisiace články:

Ak u svojich detí spozorujete problémy ako nezvyčajný vývoj penisu a semenníkov, poraďte sa s lekárom. Pokiaľ si muž ani v dospelosti stále neverí, že je dostatočne obdarený, aby ženu uspokojil, ponúkame niekoľko jednoduchých rád, ako penis zväčšiť, keď sa cez mužskú optiku zdá malý.

Kegelove cvičenia
Môžu ich robiť ako ženy, tak aj muži. Pri cvičení treba stláčať rovnaké svaly, ako keby ste sa snažili prerušiť tok moču. Stláčajte si ich niekoľkokrát denne po dobu 20 alebo 30 opakovaní. Okrem toho, že vám premasírujú prostatu, rovnako si takto budete vedieť kontrolovať ejakuláciu a dodať tak penisu krajší svalový vzhľad.

Posilňovanie
Tí lenivejší muži tomu možno nebudú veriť, ale aj cvičenie pomáha k zlepšeniu vzhľadu penisu. Byť v dobrej fyzickej kondícii zlepšuje vzhľad tela a celkovo zvyšuje sebavedomie. Zdravý človek sa cíti lepšie, lepšie o sebe aj uvažuje, môže byť viac sexuálne vzrušený, čo má za následok aj neskrotnú veľkosť vztýčeného penisu.

Strata nadváhy
Aj výrazným schudnutím si môžete pridať dĺžku penisu. Zvýšené ukladanie tuku v oblasti brucha a na stehnách stláča genitálie. U obéznych ľudí sa zdá, že majú aj menšie penisy, no majú iba nadbytočný tuk. Výrazné chudnutie u morbídne obéznych mužov pomáha penisu vyzerať väčší.

Skráťte si ochlpenie
Aj toto je jeden zo spôsobov, ako odhaliť jeho skryté parametre, aby vyzeral viac k svetu. Strata ochlpenia môže tiež prispieť k zvýšeniu citlivosti v spodnej časti penisu, čo má zase vplyv na udržanie erekcie.

Užívajte vitamíny
V určitom okamihu v živote muža prídu problémy so schopnosťou dosiahnuť a udržať si erekciu. U niektorých je to súčasť procesu starnutia. Kým lieky na podporu erekcie môžu pomôcť s jej udržaním, stále sú muži, ktorí chcú využiť "prirodzený" prístup k problému. Napríklad, užívaním tých správnych vitamínov.

Vitamín E
Vitamín E je antioxidant, ktorý môže chrániť zdravé bunky pred voľnými radikálmi. Zo sexuálneho hľadiska chráni a podporuje sexuálne a reprodukčné orgány. Vitamín E je často označovaný ako „vitamín mužnosti“, lebo zlepšuje prietok krvi v cievach v penise.

Vitamín C
Vitamín C má vlastnosti, ktoré zlepšujú náš imunitný systém. Podporuje zdravie všeobecne tým, že poskytuje ochranu proti vírusovým chorobám. Má tiež schopnosť pomôcť mužovi dosiahnuť a udržať erekciu.

Zinok
Zinok je životne dôležitý pre produkciu testosterónu, ktorý je nutný pre sexuálnu potenciu. Je tiež kľúčovým faktorom pre tvorbu spermií. Zinok má isté antivírusové a antibakteriálne vlastnosti a zohráva kľúčovú úlohu v schopnosť človeka mať sex až do konca!

Pridajte sa aj dnes do fóra, kde sa diskutuje o PENISE:

Zväčšovanie mužského prirodzenia nie je jednoduchá záležitosť. Aké s tým majú skúsenosti naši čitatelia? Pýtajte sa, alebo im poraďte v téme Ako zväčšiť malý penis.

prolo

Penis Extender - track.prolongsystem.sk Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 14,9cm, takze spokojnost.

Neuverite

Sice neuverite ale tak aspon skusim a poviem svoj nazor. Nechcela by som chlapa ktory ma vacsi penis ako 10cm. Pretoze mna to boli ked tam ide nejaky 20cm je to fakt hrozny pocit. A ked ide taký malý tak je to uplne super, ziadna bolest ani nic. Neviem akeho velkeho by chlapi este chceli, ved ho tam ani nezmestia... je tazke najst niekoho s malym kedze dnes uz kazdy žere lieky na zvacsenie ci inak si ho zvacsuje.
Proste nie mensi ako 7cm a nie vacsi ako 10. Ideálne. Skoda ze sa mi iba raz podarilo najst takeho partnera.