Delmar

Delmar nosový sprej je určený pre nosovú sliznicu s poruchou fyziologickej funkcie a pre každodennú hygienu nosových dutín. Izotonický roztok obsiahnutý v nosovom spreji účinne obnoví prirodzenú vlhkosť sliznice, podporí jej samočistiacu schopnosť a tvorbu ochrannej povrchovej vrstvy.

DELMAR nosový sprej je určený pre nosovú sliznicu s poruchou fyziologickej funkcie a pre každodennú hygienu nosových dutín. Izotonický roztok obsiahnutý v nosovom spreji účinne obnoví prirodzenú vlhkosť sliznice, podporí jej samočistiacu schopnosť a tvorbu ochrannej povrchovej vrstvy. Pravidelné používanie nosového spreja znižuje riziko infekcie horných dýchacích ciest.
Delmar nosový sprej je vhodný pre:

  • Každodennú hygienu nosa
  • pacientov s obštrukciou nosa, nachladnutím, nádchou alergického pôvodu a pre pacientov so suchou a podráždenou nosovou sliznicou s poškodením fyziologických funkcií
  • osoby so sklonom k vysychaniu nosovej sliznice v klimatizovanom prostredí
  • použitie pred aplikáciou nosových kvapiek, pretože zvlhčenie nosových dutín umožní lepší kontrakt medzi nosovou sliznicou a podaným liekom.

Podmienky skladovania: Uchovávajte pri teplote do 25°C.

Návod na použitie: Pred prvým použitím vyberte ochranný krúžok z plastového krytu trysky. Aplikujte jednu dávku do každej nosovej dierky niekoľkokrát denne podľa potreby. Z hygienických dôvodov by mal každý užívateľ mať svoj vlastný sprej.

**Zloženie:** čistená voda, morská soľ, benzalkóniumchlorid

Doba použiteľnosti: 2 roky

Veľkosť balenia: papierová škatuľka s flaštičkou s objemom 50ml alebo 100 ml

Zdravotnícka pomôcka

Výrobca:
MEDOCHEMIE Ltd.
1-10 Constantinoupoleos Str.
3011 Limassol
Cyprus

Posledná revízia návodu na použitie:
18.10.2012