Čo ženy na mužoch milujú?

Nielen vedci, odborníci, ale najmä ženy sa neustále zamýšľajú nad opačným pohlavím. Rozdiel je v správaní, návykoch a najmä v myslení. Ženy často vnímajú mužov ako večné deti, superhrdinov a „majstrov sveta“.

co_zeny_miluju_namuzoch Zdroj foto: Shutterstock.com

Nielen vedci, odborníci, ale najmä ženy sa neustále zamýšľajú nad opačným pohlavím. Rozdiel je v správaní, návykoch a najmä v myslení. Ženy často vnímajú mužov ako večné deti, superhrdinov a „majstrov sveta“. Zároveň však ako tú najúžasnejšiu a najzábavnejšiu súčasť života. Čo ženy na mužoch milujú, čo ich priťahuje a čím ich naopak privádzajú do šialenstva?

Čo ženy priťahuje?

Veľkou prednosťou je, keď má muž zmysel pre humor. Ženám vo všeobecnosti imponuje to, keď ich muž vie zabaviť v súkromí, aj v spoločnosti. Nemala by chýbať ani určitá obľúbenosť v kolektíve. Pozor, nedostupnosť a arogancia sa dnes síce nosí, ale musí byť spojená s charizmou.

Nie je žiadnym tajomstvom, že ženy priam milujú všímavosť a pozornosť. (Nie náhodou sa v detstve s obľubou hrali na princezné). Ak už sa párik presunul do spoločnej domácnosti, neoceniteľné je, ak muž nenecháva všetko na svoju polovičku, ale bez akýchkoľvek slov vie napríklad pripraviť deťom desiatu a aspoň trochu pomôcť s domácimi prácami, (a to bez predsudkov, že domácnosť je len na žene). Ďalšie plusové body získa muž určite vtedy, ak sa o domácnosť zaujíma aktívne a na „výmenu žiarovky“ nie je potrebné volať hneď elektrikára.

Mnohé ženy neskonale poteší, ak sa partner aspoň z času načas zúčastní spolu so svojou žienkou rozmarných nákupov a namiesto kyslého a otráveného pohľadu úprimne povie, či sa mu jeho drahá polovička vo vybranom outfite páči.

Ďalším plusom je primeraná žiarlivosť. Ak muž nežiarli vôbec, je zle. Ak žiarli príliš, ešte horšie. Primeraný záujem by mal hovoriť: „Tu máš voľnosť, dôverujem ti, ale ak sa bude na teba niekto lepiť a bude otravný, hneď mi zavolaj, ruky mu dolámem.“

Samostatnou kapitolou je romantika. Mnoho mužov si myslí, že je to trápne. Ženy však chcú mať doma muža, ktorý je silný a nebojácny, ale v pravej chvíli vie byť aj citlivý, nežný, a pozorný – prekvapí ju napr. masážou, večerou pri sviečkach alebo raňajkami do postele.

Netreba zabúdať na veľmi podstatnú a intímnu súčasť života a to je správanie sa v posteli. Balík romantiky, všímavosti, hravosti, či experimentovania je viac ako želaný.

Toto radšej nie!

Čo vie väčšinu žien dokonale otráviť je vulgárnosť, predvádzanie sa a upozorňovanie na seba za každú cenu. Lenivosť a neochota zapájať sa do diania v domácnosti ženám tiež na úsmeve nepridá. Tlak im dvíha aj prehnané vysedávanie pred televízorom s fľašou piva a neustále kibicovanie (najmä, ak dotyčný sám nič nerobí).

Lakomý a nevšímavý muž ženu takisto neohúri. A to platí aj v posteli. Sexuálny život bude určite o niečo krajší a zaujímavejší, ak muž nebude myslieť len na svoje uspokojenie a rutinu, o hygienických návykoch nehovoriac.

Ženy majú občas pocit, akoby boli muži bytosti z inej planéty. Ani nežné pohlavie však nie je bez viny. Ženy sa snažia svoje polovičky často meniť, usmerňovať a pretvárať ich na svoj ideál, ignorujúc často samotnú podstatu toho-ktorého muža.

Muži a ženy sú skrátka rozdielni a preto je v každom vzťahu na mieste trochu nadhľadu a vzájomnej tolerancie.