Klik- klinik pomáha: Psychické problémy

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Konkrétny príklad čo urobil Pavol, keď zistil, že má psychické problémy sa dočítate v článku.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

_V poslednej dobe mám depresívne stavy, ktoré sa zhoršujú najmä večer, po náročnom dni v práci, či keď je vonku zlé počasie. Potreboval som sa poradiť so psychológom, ale v našom meste každý každého pozná, preto som nechcel ísť do ambulancie. Len tak náhodne som si vybral u vás sympatickú pani psychologičku a pekne sme si popísali cez mail. Povedala mi, čo mám robiť, ako mám zlé nálady zvládať a držať pod kontrolou. Poradila mi, aby som v zimných mesiacoch bral vitamín D. Dohodli sme sa, že jej cez [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/) napíšem, ako sa mi darí, ako to zvládam. Pomohlo mi, že viem, na koho sa mám v prípade krízy obrátiť. Ďakujem za pomoc. Pavol_
Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.