Vyhodnotenie súťaže s KLIK-KLINIK.sk: Zaregistruj sa a vyhraj!

Ďakujeme všetkým, ktorí sa v termíne od 30.9.2014 do 19.10.2014 zaregistrovali do 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk. Troch z vás odmeníme balíčkom intímnej starostlivosti. Ste medzi nimi?

Milí priatelia,

ďakujeme všetkým, ktorí sa v termíne od 30.9.2014 do 19.10.2014 zaregistrovali do 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk.

Tým, že tak urobili sa automaticky zaradili do žrebovania o skvelé ceny.

### Spomedzi takmer 200 registrovaných v tomto období sme dnes vyžrebovali 3 víťazov, ktorými sú:
Lujza Mamojková
Martin Kvasnica
Oľga Gendiarová
**Výhercom srdečne gratulujeme.**

Každý výherca obdrží balíček určený na intímnu starostlivosť pre ženy aj mužov od firmy DermoXEN.

### O projekte 1. internetovej kliniky

Projekt www.klik-klinik.sk vznikol na platforme portálu ZDRAVIE.sk, ktorý je v súčasnosti najnavštevovanejším portálom v oblasti zdravia na Slovensku. Ide o kvalitatívne novú službu, ktorá má pozitívny ohlas nielen zo strany pacientov, ale aj lekárov. Lekári pokrývajú široké spektrum špecializácií od všeobecných lekárov pre deti, dorast a dospelých až po špecialistov z oblasti kardiológie, neurológie, pneumológie, alergiológie a ďalších. Na jednom mieste tak pacienti môžu získať odbornú radu a usmernenie pri svojich zdravotných ťažkostiach, ale aj ďalší odborný názor v súvislosti s konkrétnou diagnózou, či medicínskym postupom. Ide zároveň aj o ďalšiu z možností konzultácií s odborníkmi v prípade raritných alebo nejednoznačných diagnóz.

Aktuálne je do unikátneho projektu 1. internetovej kliniky zapojených 161 lekárov zo 71 špecializácii. Spýtajte sa ich na svoj zdravotný problém bez rizika, že sa o ňom dozvedia iní. Poraďte sa s odborníkmi a nestrácajte čas v čakárni. Moderné riešenie pre všetkých, ktorým záleží na zdraví. Je tu KLIK-KLINIK.sk!