Online služba Diagnose.me má prvého odborníka zo Slovenska

BRATISLAVA 30. októbra (WBN/PR) – Tím rádiológov úspešného startupu Diagnose.me sa rozširuje o prvého špecialistu zo Slovenska – MUDr. Víťazoslava Belana, PhD. V rámci online služby sa bude zameriavať na odborné posudky v oblasti neurorádiológie. Celosvetová služba Diagnose.me funguje od začiatku roka a aktuálne združuje ...

BRATISLAVA 30. októbra (WBN/PR) – Tím rádiológov úspešného startupu Diagnose.me sa rozširuje o prvého špecialistu zo Slovenska – MUDr. Víťazoslava Belana, PhD. V rámci online služby sa bude zameriavať na odborné posudky v oblasti neurorádiológie.

Celosvetová služba Diagnose.me funguje od začiatku roka a aktuálne združuje viac ako 100 špičkových rádiológov z celého sveta. Najnovšie sa medzi odborníkov poskytujúcich druhý lekársky posudok online pridal aj prvý významný slovenský rádiológ MUDr. Víťazoslav Belan, PhD., ktorý sa podieľal na rozbehnutí prvého pracoviska magnetickej rezonancie na Slovensku.

“V rámci služby Diagnose.me so mnou môžu pacienti konzultovať svoje diagnózy, najmä v oblasti magnetickej rezonancie mozgu, v problematike diagnostiky a sledovania liečby sklerózy multiplex pomocou magnetickej rezonancie, ako aj v ostatných oblastiach magnetickej rezonancie – prostata, žalúdočno-črevný trakt a pohybový systém,“ povedal MUDr. Víťazoslav Belan. Kompletnú správu alebo druhý lekársky posudok vie slovenský špecialista zaslať už do piatich pracovných dní.

**MUDr. Víťazoslav Belan, PhD.**V oblasti rádiológie pôsobí 33 rokov, od roku 2012 sa špecializuje len na oblasť magnetickej rezonancie so skúsenosťami s 3T prístrojom. Je autorom alebo spoluautorom viac ako 90 publikácií, v minulosti pôsobil aj ako hlavný odborník MZ SR pre rádiológiu. V súčasnosti pracuje ako vedúci lekár pracoviska magnetickej rezonancie Dr. Magnet na Kramároch v Bratislave a je členom Slovenskej onkologickej spoločnosti a Európskej a Slovenskej rádiologickej spoločnosti. V januári 2013 mu Slovenská lekárska spoločnosť udelila zlatú medailu, čo predstavuje druhé najvyššie ocenenie tejto spoločnosti.

O Diagnose.meDiagnose.me je celosvetová online rádiologická služba, ktorá združuje približne 100 špičkových svetových rádiológov. Snímky MRI, CT alebo RTG posúdia od 50 € a za menej ako 48 hodín. Lekári sú do tímu Diagnose.me vyberaní a kontrolovaní Odbornou lekárskou komisiou, ktorá zároveň slúži ako poradný orgán a je medicínskym garantom celého projektu. Pacienti z celého sveta môžu takto získať nezávislý lekársky posudok a verifikovať si ním stanovenú diagnózu svojho prvého lekára. Doteraz poskytlo viac ako 100 rádiológov z 25 krajín sveta lekárske posudky pre niekoľko stoviek klientov. Na Slovensku portál Diagnose.me nedávno odštartoval spoluprácu s centrom magnetickej rezonancie Dr. Magnet, členom spoločnosti Pro Diagnostic Group.

Viac informácií nájdete na stránke www.diagnose.me