Klinika bez obmedzení

Prvá internetová klinika www.klik-klinik.sk v mnohých prípadoch ľuďom pomáha riešiť zdravotné problémy bez nutnosti navštíviť lekára osobne a strácať čas v čakárni.
Konečne tu máme vyhodnotenie súťaže, v ktorej ste mohli vyjadriť svoj názor na váš obľúbený internetový portál zdravie.sk. Vaše nápady a postrehy si veľmi ceníme a naďalej sa snažíme zlepšovať – a to všetko PRE VÁS. Ak ste sa zapojili do našej krátkej ankety, možno ste to práve vy, kto vyhral podrobnú analýzu tela prístrojom IN BODY 230. Výhercom srdečne gratulujeme.

Troch z vás sme vyžrebovali a odmeníme vás poukážkou na podrobnú analýzu tela prístrojom IN BODY 230. Analýzu je možné absolvovať iba v štúdiu Fitwell v Bratislave vo vopred dohodnutom termíne.

Prvá internetová klinika www.klik-klinik.sk v mnohých prípadoch ľuďom pomáha riešiť zdravotné problémy bez nutnosti navštíviť lekára osobne a strácať čas v čakárni. Od marca tohto roku poskytuje takmer 190 lekárov zo 77 špecializácií pacientom možnosť vyžiadať si odbornú konzultáciu. Čo u nás najviac oceňujú pacienti a lekári?

  1. Bezpečnosť. Je pre nás prvoradá. Všetky otázky aj odpovede pacientov a lekárov sú u nás v bezpečí, pretože projekt www.klik-klinik.sk je zabezpečený rovnakým bezpečnostným systémom aký majú banky v rámci internetbankingu. To je aj jeden z hlavných dôvodov, prečo sa pacienti obracajú na našu 1. internetovú kliniku a nie na diskusné fóra, kde idú ako sa hovorí „s kožou na trh“. U nás komunikujú len s vybratým lekárom a nikto nemá možnosť do ich komunikácie nahliadnuť.
  2. Špičkoví lekári na jednom mieste. Kde inde ako na www.klik-klinik.sk by pacienti našli toľko odborníkov pripravených pomôcť? Momentálne na klinike poskytuje poradenstvo už 189 lekárov zo 77 špecializácií.
  3. Rýchlosť. Podľa našich interných prieskumov až 50 % lekárov odpovedá svojim pacientom do 24 hodín a niektorí dokonca aj skôr. Zvyčajný čas, do koľkých dní má pacient zaručenú odpoveď, zverejňujú všetci lekári vo svojom profile.
  4. Kontinuálna komunikácia lekára a pacienta. V prípade, ak lekár pacientovi dobre poradil a potrebuje i naďalej pokračovať v komunikácii, nie je obmedzený množstvom a typom konzultácií a je len na ňom, koľkokrát a akú konzultáciu si vyberie.
  5. Šetríme čas. Spočítajte si, koľko stojí váš čas. Ako dlho musí pacient čakať, kým sa dostanete k obvodnému lekárovi po odporúčací lístok. Koľko času trvá, kým sa objedná k špecialistovi a ako dlho musí čakať v čakárni. Našu kliniku si obľúbili najmä ľudia, pre ktorých je čas vzácny a ktorí vedia, že čas sú peniaze. Keď si v konečnom dôsledku všetko spočítajú, zistia, že suma za konzultáciu je niekedy nižšia ako návšteva lekára osobne. Najmä vtedy, ak musia za lekárom cestovať do iného mesta. Samozrejme, že nie všetky problémy sa dajú konzultovať len cez našu kliniku. V prípade akútnych problémov treba navštíviť lekára osobne.
  6. Diskrétnosť a anonymita. Vieme, že nie o všetkých problémoch sa hovorí ľahko. Niektoré problémy si skrátka vyžadujú vyššiu dávku odvahy a nie všetci pacienti ju majú. Práve preto sme tu my. Naša klinika ostýchavým pacientom pomáha odhaliť príčinu ťažkostí a lekári mnohokrát nasmerujú pacientov do ordinácií na špecializované vyšetrenia, ktoré im môžu zachrániť život. Podľa doterajších skúseností sa počet vyžiadaných konzultácií zvyšuje v období predĺžených víkendov, sviatkov či prázdnin, kedy si ľudia nájdu čas na riešenie svojich problémov.
_Projekt_ [_www.klik-klinik.sk_](http://www.klik-klinik.sk) _vznikol na platforme portálu [www.ZDRAVIE.sk](http://www.ZDRAVIE.sk), ktorý je v súčasnosti najnavštevovanejším portálom v oblasti zdravia na Slovensku. Lekári pokrývajú široké spektrum špecializácií od všeobecných lekárov pre deti, dorast a dospelých až po špecialistov z oblasti kardiológie, neurológie, pneumológie, alergiológie a ďalších. Na jednom mieste tak ľudia môžu získať odbornú radu a usmernenie pri svojich zdravotných ťažkostiach, ale aj ďalší odborný názor v súvislosti s konkrétnou diagnózou, či medicínskym postupom. Ide zároveň aj o ďalšiu z možností konzultácií s odborníkmi v prípade raritných alebo nejednoznačných diagnóz._