Ako zvládnuť prechladnutie v tehotenstve?

PR Článok
Obdobie, keď očakávame príchod dieťatka do rodiny, je jedno z najradostnejších v živote žien.
Obdobie, keď očakávame príchod dieťatka do rodiny, je jedno z najradostnejších v živote žien. Popri radosti z očakávania ich ale často trápia aj menej príjemné záležitosti – ranné nevoľnosti, únava, zápcha, pálenie záhy, bolesti chrbta, no prekvapiť ich môže napríklad aj prechladnutie alebo chrípka. Najmä ak majú v rodine malého škôlkara.

Práve mamičky s malými deťmi sú jednou z najohrozenejších skupín z hľadiska viróz. Deti, ktoré si budujú imunitu tým, že „nosia“ domov jedno ochorenie za druhým, často nakazia aj ostatných členov rodiny. Všetko sa dá samozrejme zvládnuť, no v tehotenstve, či počas dojčenia, to môže byť trochu zložitejšie, keďže nie každá liečba je pre mamičky vhodná.

Účinná liečba pre celú rodinu

Dnes už našťastie existuje pomoc na liečbu prechladnutia, ktorá je vhodné aj pre takúto skupinu žien. Nosový sprej Mucoviral je unikátny prírodný produkt, ktorý dokáže uľaviť pri prechladnutí nielen tehotnej, ale aj dojčiacej žene a rovnako je vhodný aj pre deti už od jedného roka.

Mucoviral je mimoriadne účinný práve preto, že sa zameriava na oblasť, kde prechladnutie vzniká – na nos. Práve nosom sa do organizmu dostávajú vírusy najčastejšie. Efektívny je tiež preto, že rieši príčinu prechladnutia a nepotláča len jeho príznaky. Účinkuje tak, že vytvára na nosovej sliznici ochrannú bariéru proti vírusom, čím znižuje množstvo vírusov až o 92 percent a zmierňuje príznaky prechladnutia, akými sú napríklad kýchanie, nádcha, škriabanie v hrdle, celková slabosť tela. Účinok bol preukázaný aj klinickými štúdiami.

Prírodná sila Mucoviralu

Základ Mucoviralu tvorí červená morská riasa, ktorá pôsobí aj na zvlhčenie nosovej sliznice. Ak máte v tehotenstve podráždený, suchý nos, môžete používať Mucoviral aj dlhodobo, nielen počas prechladnutia.

Najpodstatnejšie ale je, že vedci prišli na to, že výťažok z nej – karagénan – dokáže bojovať proti vírusom spôsobujúcim prechladnutie. Spojením sily prírody a vedeckých poznatkov prinášajú nosový sprej Mucoviral. Moderný a efektívny prístup k liečbe prechladnutia, ktorý je vďaka prírodnému zloženiu vhodný aj pre tehotné ženy. Prvý trimester je pre plod najdôležitejší, lebo práve v tomto období sa vyvíjajú jeho orgány. Preto by mali byť ženy zvlášť opatrné pri výbere liekov, hoci aj pri bežnom prechladnutí.

Samozrejme, najlepšia prevencia by bola, keby ste sa mohli vyhnúť kontaktu s chorými. Ak ale vaše dieťa bojuje s virózou, ste to často práve vy, kto sa oň stará. Vďaka nosovému spreju Mucoviral teraz už nemusíte len bezbranne čakať, kedy virózu dostanete aj vy, ale máte možnosť chrániť sa. A nedovoliť vírusom, aby vám znepríjemnili jedno z najradostnejších období v živote ženy.

Viac info nájdete TU.


Mucoviral® sprej proti prechladnutiu je zdravotnícka pomôcka.