Novoročné predsavzatia celebrít? Mať krásne telo!

Pozerať sa na slávne a krásne ženy a vzdychať, že my sme sa také dokonalé jednoducho nenarodili, je maximálne lenivé. Známe krásky si totiž svoj vzhľad najmä vydreli, o čom svedčí aj skutočnosť, že už pár dní po Vianociach tvrdo pracovali vo fitnesscentrách na svojich telách.

No a mnohé z nich sa delia aj o svoje jedáličky, v ktorých nenájdete nič nezdravé ani kalorické. Inšpirujte sa novoročnými predsavzatiami slovenských, ale aj zahraničných krások a do leta môžete mať dokonalé telo aj vy.

Rosie Huntingron-Whiteley

Táto krásna modelka rozhodne nedovolí, aby nad ňou zvíťatili kalórie. Už krátko po Vianociach sa vybrala do posilňovne, kde sa vypotila pri boxe, no a o pár dní neskôr uverejnila fotografiu, ako pri západe slnka cvičí jógu. Mimochodom, viete, čo aktuálna tvár spodnej bielizne značky Marks and Spencer obedovala? Mango pokvapkané limetovou šťavou a k tomu si dopriala pohár zeleného smoothies.

Jessica Alba

Pri pohľadne na dievčenské telo krásnej herečky Jessicy Alba by len málokto veril, že má dve deti. Na gény sa Jessica rozhodne nevyhovára – za jej dievčenskou postavou nie je nič iné, len úmorná drina a pot. A to doslova. Alba si totiž zamilovala hot jógu, ktorej sa venovala aj počas Vianoc. Hot jóga je séria pozícií, ktoré podporujú rovnováhu, silu, flexibilitu a celkové zdravie. Počas cvičenia je štúdio vyhriate na 38-40 °C, a tak umožňuje cvičiacim prepracovať sa hlboko do jednotlivých pozícií, pričom sa telo detoxikuje. Teraz už poznáte tajomstvo dokonalého tela Jessicy Alba.

Karolína Kurková

Svetoznáma modelka sa hneď po Novom roku ozvala svojim fanúšikom na sociálnych sieťach príznačným príslovím: “Letné telá sa “vyrábajú” v zime.“ Táto dlhonohá kráska sa pohybu a zdravej strave venuje denne a jej jedálniček tvorili aj počas sviatkov najmä ovocie a zelenina. Zdravo žiť je pre ňu nesmierne dôležité, pretože kvôli ochoreniu štítnej žľazy má sklony k priberaniu.

Andrea Verešová

Krásna modelka nedostala najkrajší zadoček v rámci Slovenska a Čiech do vienka len tak. Pravidelne totiž pracuje nielen na ňom, ale aj na ostatných častiach svojho tela. Venuje sa jóge aj cvičeniu na power plates no a zo stravy preferuje v poslednom období raw jedlá. Andrea tiež zvykne aj s rodinou odcestovať hneď po Vianociach do známeho českého celebritného lyžiarskeho strediska v Špindlerovom Mlyne. No ak si myslíte, že tu len popredvádza sexi lyžiarske kombinézy, ste na veľkom omyle. Andrea je totiž v prvom rade skvelá lyžiarka.

Dara Rolins

U Dary to rozhodne nie je o novoročných predsavzatiach, keďže speváčka žije zdravo po celý rok. Je teda mimoriadne dobrou inšpiráciou pre tých, ktorí si dali na tento rok predsavzatie viac sa hýbať a zdravšie papať. Skvelá speváčka a tanečníčka sa totiž nehýbe len na pódiu, ale aj mimo neho. Okrem iného tvrdí, že pohyb je pomáha odbúrať aj stres, zlú náladu, či depresiu. A my musíme len súhlasiť – keby sme sa doma v zrkadle mohli pozerať na také skvelé telo, ako má Dara Rolins, hneď by sme trochu viac pookriali aj na duši.


Mohlo by vás zaujímať:

Aké je tajomstvo krásneho tela Dary Rolins?

Najväčšie zlozvyky celebrít

Týmto cvičeniam podľahli aj svetové celebrity


Ivana Kičikoleva

Po hlave, respektíve nový rok začala dolu hlavou aj ďalšia slovenská modelka Ivana Kičikoleva. Na svojom konte na Instagrame uverejnila fotografiu, ako je zavesená dolu hlavou. Ivana sa totiž venuje cvičeniu flyfit, čo je tréning vychádzajúci z antigravity jógy. Okrem flyfit sa Ivana venuje tiež pilates no a radosť z pohybu predviedla aj počas ostatných Bratislavských módnych dní, kde okrem iného predviedla v plavkách svoju dokonalú postavu.

Romana Škamlová

Krásna Romanka o sebe píše ako o bývalej modelke, hoci má telo, ktoré by sa pokojne v tejto brandži uživilo. Šikovná podnikateľka a majiteľka siete kaviarní s organickou kávou si nájde čas popri rodine a podnikaní aj na jógu, no nepohrdne ani iným športom. Už krátko po Vianociach sa postavila na lyže.

Buďte informovaní o všetkom, čo Vás zaujíma. Čítajte novinky a zaujímavosti z oblasti zdravia, krásy a životného štýlu.