Na pláž so sexy nohami

Chcete mať nielen štíhle, ale aj pevné a vypracované nohy? Pozrite sa na niekoľko typov cvikov, ktoré môžete cvičiť v pohodlí vášho domova, napr. aj pri sledovaní televízie.

Ženské nohy na pláži Zdroj foto: Shutterstock.com

Naučte sa 8 nenáročných pozícii, ktoré zvládne každá z nás a čo je najlepšie, výsledky budú viditeľné už po pár týždňoch. Výhodou cvičení, ktoré môžete vidieť na videu je, že vám nezaberú príliš veľa času a ani nevyžadujú špeciálne vybavený priestor. Čiže ak náhodou nestíhate ísť do posilňovne, nezúfajte. Stačí si nájsť pár minút času denne, zapnúť si dobrú „hecovaciu“ hudbu a mať pevnú vôľu. Potrebujete len švihadlo, drobné závažia do rúk, ktoré sa však dajú nahradiť i fľaškami s vodou a nakoniec nejaké pevné body na zachytenie sa.

Každú pozíciu je potrebné vykonávať v dlhších intervaloch, rýchle striedanie by nemalo takmer žiaden efekt. Najlepšie je cviky striedať v dlhších sériách a obmieňať cviky bez zaťaženia a so zaťažením. Cviky bez zaťaženia posilnia viacej lýtka a tie so zaťažením zase viacej pôsobia na spevnenie hornej časti nôh. Zo začiatku budete mať možno problém s udržaním stability, ale neskôr zistíte, že nohy pravidelným cvičením zosilneli a problémy sa postupne vytratili. Taktiež je to dobrá predpríprava na akýkoľvek šport, či už beh, bicyklovanie alebo jogu. Pretože pevné nohy sú základ.


Čítajte tiež:


Tak poďme na to!

Zdroj videa: Fithall.sk

Cvičenia pre štíhlu postavu nájdete v sekcii šport a cvičenie a na www.fithall.sk.