Manuál pre mužov: Po tomto ženy túžia najviac!

Muži sú v citovej oblasti určite jednoduchšie osobnosti ako ženy. Ak muž vidí atraktívnu ženu, chce sa s ňou stretnúť. Ak je navyše milá, inteligentná a vtipná, chce sa s ňou spoznať. Ženy sú v tomto komplikovanejšie a potrebujú toho vedieť o mužoch oveľa viac. Čo vlastne u mužov hľadajú?
Zdroj foto: Shutterstock.com

Nezávislosť

Ženy potrebujú vedieť, že je muž schopný postarať sa o seba. Majú rady schopných a nezávislých mužov, ktorí vedia robiť rozhodnutia, platiť účty, ale aj uvariť si večeru. Zapamätajte si, že žiadna žena netúži byť vašou druhou matkou.

Vzhľad

Ženy sú zvyčajne krásne, lebo sa o seba starajú. No rovnako to vyžadujú aj od mužov. Áno, záleží im na tom, ako muž vyzerá, ako sa o seba stará. Chlpatý chrbát zrejme žiadnej z nich neimponuje. Nemusíte to preháňať, no starajte sa o seba, vkusne sa obliekajte a udržiavajte sa vo forme. Ženám sa totiž páčia upravení muži.

Dbajte o svoju tvár!

Typy pre mužov - starostlivosť o pleť

Optimizmus

Pozitívne pôsobiaci muž je pre ženu doslova magnetom. Naopak, ak to budete preháňať s cynizmom a sarkazmom, žiadna s vami nevydrží. Pozitivizmus ľahko prenesiete aj na svoju partnerku. Optimistickí ľudia sú šťastnejší a dokážu urobiť šťastnejšími aj ľudí okolo nich.

Komunikácia

Ak niekto dokonale ovláda umenie komunikácie, isto je to žena. Aj muži by sa však mali naučiť komunikovať. Ženy nechcú mužov, ktorí sú príliš mĺkvi, alebo príliš uvravení. Občas potrebujú, aby ich muži len počúvali. Preto buďte k ženám pozorní a vypočujte si ich, keď to od vás žiadajú.

Družnosť

Ženy túžia po mužoch, ktorí sa dokážu bez problémov zapojiť do komunikácie, napríklad pri večeri s jej kolegami. Nechcú typy, ktoré v novej, neznámej spoločnosti budú postávať bokom. Túžia po mužoch s vysokým spoločenským IQ. Nechcú ale ani muža, ktorí prehluší všetkých ostatných v spoločnosti.

Inteligencia

Verte, že pre ženy je viac sexy, ak je muž bystrý ako pekný. Niekedy je to ťažké, lebo všetci by chceli byť bystrí. Ruku na srdce, koľkí z vás sa už cítili niekde v spoločnosti ako najväčší hlupáci? Stačí, ak sa nebudete zapájať do konverzácie o veciach, o ktorých absolútne nič neviete.

Vášeň

Ženy po nej túžia! Ak žena premýšľa, že s mužom strávi čas osamote, chcela by vedieť, na čo sa môže tešiť. Na dobrodružstvo, vzrušenie, oddanosť a skvelý sex? Ukážte žene svoju vášeň k niečomu, napríklad k umeniu, k svojej práci... Ak žena zistí, že viete prejaviť vášeň v akejkoľvek oblasti života, bude vedieť, že ju prejavíte aj inde, napríklad v spálni.


Zmysel pre humor

Dobrý zmysel pre humor je jedna z najzákladnejších požiadaviek, ktoré ženy kladú na mužov. Všetci dobre vieme, že oveľa príjemnejší sú zábavní ľudia, než nevrlí alebo nudní. To ale neznamená, že musíte byť kráľom všetkých večierkov. Skôr ide o to, aby ste vedeli vtipne reagovať na bežné situácie.

Ambície

Mnoho mužov si myslí, že to, čo ženy najviac zaujíma, sú ich peniaze. Veľmi sa však mýlia. Áno, ženy sa zaujímajú o to, či sú muži v práci úspešní, ale nie preto, že by ich vzrušovala suma na ich konte, ale skôr preto, že úspech v práci svedčí o viacerých atraktívnych vlastnostiach muža, ako sú odhodlanie, disciplína, silná pracovná etika.

Sebadôvera

Určite sú oblasti, v ktorých ako muži excelujete. Zároveň si však uvedomujete, že v niektorých vôbec, no vedzte, že keď budete chcieť, môžete na nich popracovať. Dôležité je, aby ste si vždy dôverovali, pôsobili vyrovnane a boli so sebou spokojní.

Zistite, ako na tom ste:

Potrebujete zvýšiť sebavedomie? Spravte si test


Buďte informovaní o všetkom, čo Vás zaujíma. Čítajte novinky a zaujímavosti z oblasti zdravia, krásy a životného štýlu.