Takto bojujú s jarnou únavou celebrity

Aj vy pravidelne podliehate jarnej únave? Prečítajte si ako s ňou bojujú Andrea Verešová, Dara Rolins či Simona Krainová.
Je jar a príroda sa zobúdza. Všetko rastie a kvitne, dni sa predlžujú, slniečko vidno častejšie a je čoraz teplejšie. No naše telá sa správajú celkom opačne ako príroda – sme vyčerpaní a bez energie. Veľa ľudí skutočne na jar trpí jarnou únavou. Je to do istej miery spôsobené nedostatkom vitamínov v zimnom období, no aj výkyvmi počasia. Jarná únava však nie je žiadna diagnóza a predísť jej je pomerne jednoduché. **Stačí doplniť telu potrebné vitamíny, kvalitne sa vyspať a nezabúdať na dostatok pohybu. Ako sa ale s jarnou únavou porátali tento rok naše celebrity?**

Andrea Verešová nelenila a s rodinou odišla načerpať nové sily do Dubaja. Dostatok slnka, čerstvé ovocie a zelenina a leňošenie na slniečku sú výborným receptom proti jarnej únave.

Rovnako česká modelka Simona Krainová si zaletela za teplom. Tentoraz trochu ďalej a to až na Miami. Simonu na dovolenke sprevádzali aj jej manžel Karel Vágner a dvaja synovia.

Dara Rolins, Monika Bagárová a Barbora Rakovská zaútočili na jarnú únavu tým, že si naplnili diár pracovnými povinnosťami. Dara Rolins cez víkend nakrúcala nový klip, to isté robila aj krásna Monika Bagárová.

No a u Barbory Rakovskej sa s pracovnými aktivitami v poslednej dobe doslova roztrhlo vrece. Nedávno nakrútila prvý detský klip, no stihla si aj odskočiť na Bratislavské módne dni.

Tieto tri dámy rozhodne patria k tým, ktoré pravidelne cvičia a dávajú si pozor na to, čo jedia. Práve preto jarnú únavu vôbec nepociťujú a majú energie doslova na rozdávanie.


Prečítajte si tiež:

Jarný detox podľa svetových celebrít