Klik-Klinik pomáha: Závislosť na nosných kvapkách

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk pomohol už mnohým ľuďom. Jane sa podarilo zbaviť závislosti na nosných kvapkách.
Zdroj foto: Shutterstock.com
V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky [**www.klik-klinik.sk**](https://klinika.zdravie.sk/). Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.
_Vždy keď som cítila, že mám zapchatý nos, dávala som si do nosa kvapky, vďaka čomu sa mi vytvorila závislosť, ktorá trvá už niekoľko rokov. Keď som si ich nedala hneď som mala pocit, že sa mi ťažšie dýcha a mám plný nos. Za mesiac som tak minula niekoľko balení nosných kvapiek a rôznych sprejov. Bolo to už neúnosné a tak som sa rozhodla vyhľadať odbornú pomoc. Navštívila som stránku [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/) a kontaktovala otorinolarynoglóga, ktorý mi vysvetlil, ako je potrebné postupovať pri liečbe a zdôraznil, aby som ju dôsledne dodržiavala. Tieto slová ma uistili v tom, že musím svoj problém riešiť. Rozhodla som sa hneď v ten deň už nič neodkladať a aj vďaka konzultácii v Klik-Klinik som vedela, čo mám robiť._

Jana

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/)**, ktorý vám ochotne poradí.