Nenechajte vaše vlasy v lete trpieť a vyskúšajte tieto svieže letné účesy

Všetky ženy vedia, že ich vlasy sú počas leta vystavované silným slnečným lúčom, ktoré ich rozhodne nešetria. Akékoľvek náročné a zaťažujúce účesy môžu ešte viac narušiť štruktúru vašich vlasov, a preto vám prinášame niekoľko tipov pre jednoduché a trendy letné účesy.

letne-ucesy_10-6-2015.jpg Zdroj foto: Shutterstock.com

1. Klasický vysoký cop

Veľa žien si zvykne zviazať vlasy do chvosta na zátylku hlavy, čo sa nevypláca najmä počas leta, kedy vaše vlasy ťažšie „dýchajú“. Odporúča sa preto voliť vyšší cop, ktorý odhalí váš krk a vďaka tomu budete mať pocit menšej horúčavy. Ani ženy s vyšším čelom sa nemusia obávať, že im účes nebude svedčať. Tým, že nadvihnete vlasy hore, nezostane vaše čelo stredobodom pozornosti.   

uces4_10-9-2015.jpg Zdroj foto: Shutterstock.com


Pozrite si tiež:

Babské tipy pre krásne vlasy


2. Obľúbený francúzsky vrkoč

Tento typ vrkoča je populárny najmä v lete, keďže sa výborne hodí ku akýmkoľvek letným šatám romantického strihu. Môžete si ho zapliesť len na jednej strane hlavy a zvyšné vlasy nechať rozpustené alebo ho zapliesť po oboch stranách a na temeni hlavy spojiť do drdolu.

uces5_10-9-2015.jpg Zdroj foto: Shutterstock.com

3. Čelenka

Kedy použiť čelenku s kvetmi, ak nie na jar a v lete? Farebná čelenka dokáže dotvoriť akýkoľvek jednoduchý outfit, ktorý si zvolíte do mesta či na romantickú večernú prechádzku. Čelenku je možné umiestniť na hlavu rôznymi spôsobmi – najlepšie je vybrať takú, ktorá sa hodí k typu vašej tváre.  

uces3_10-9-2015.jpg Zdroj foto: Shutterstock.com

4. Použite sponky

Ak sa nechcete vzdať rozpustených vlasov, sú aj iné možnosti. Vezmite si niekoľko malých sponiek (ak máte svetlejšie vlasy uprednostnite hnedé sponky pred čiernymi) a zopnite si vlasy po oboch stranách dozadu. Sprístupníte tak krk, ktorý bude môcť lepšie „dýchať“ a vy sa budete menej potiť.  

uces1_10-9-2015.jpg Zdroj foto: Shutterstock.com

5. Účes a la „rybí chvost“

Kedysi dávno sa objavil tento nový typ vrkoča a zožal medzi ženami obrovský úspech. Bolo to niečo nové, čo sa každej okamžite zapáčilo a stal sa obľúbeným najmä medzi ženami a dievčatami s dlhými vlasmi. V prípade, že tento vrkoč robíte po prvýkrát, na internete je dostupných množstvo užitočných návodov, ktoré vám krok po kroku ukážu celý postup.  

uces2_10-9-2015.jpg Zdroj foto: Shutterstock.com

Nezabudnite si prečítať aj:

Babské tipy pre krásne vlasy


Pre inšpiráciu pripájame aj krátke video:

Zdroj videa: YouTube.com