5 otázok o sexe, ktoré sa hanbíme opýtať

Každý z nás je zvedavý a zaujíma sa o veci, ktoré sú mu nejasné a o ktorých by chcel vedieť viac. Existujú však otázky týkajúce sa sexu, ktoré sa hanbíme opýtať čo i len najlepšieho priateľa, no chceme poznať odpovede.

Sexi žena pri počítači Zdroj foto: Shutterstock.com

1. „Môže sa mužský penis skutočne zlomiť?“

Mužský úd síce nie je kosť, ale i tak sa môže zraniť. Keď sa penis vztýči, preplní sa krvou. Pri výraznom ohýbaní stoporeného údu počas obzvlášť intenzívneho sexu či agresívnych sexuálnych hier, môže dôjsť k vážnemu zraneniu. Ak sa tak stane, je nutné ísť okamžite na pohotovosť.

Aký je ideálny penis? Ženy odpovedali...

2. „Prečo neviem počas sexu dosiahnuť orgazmus?“

Po prvé si treba uvedomiť, že to hneď nemusí znamenať nejakú vážnu poruchu. Vo väčšine prípadov je to len otázka toho nájsť si správne miesto. Mnoho žien nedokáže mať orgazmus len počas vaginálneho styku a tak si pomáhajú priamou stimuláciou klitorisu či samotnou masturbáciou. Ak však nič z toho nefunguje, neschopnosť orgazmu môže byť spôsobená aj chronickými zdravotnými problémami, vrátane cukrovky, kardiovaskulárnych ochorení, depresie, stresu či hormonálnych zmien.     

Každá žena si zaslúži orgazmus. Ako ho dosiahnuť?

3. „Môže žene pri sexe uniknúť moč?“

Pravdepodobne nie. Stáva sa však veľmi často, že žena nadobudne pocit akoby potrebovala ísť na záchod, čo je však podľa odborníkov dobrá správa. Znamená to, že ženský G-bod bol zasiahnutý v tom správnom smere a žena je tak blízko orgazmu.   

6 druhov ženského orgazmu

4. „Je análny sex nehygienický?“

Nie, no kondómy pomáhajú chrániť pred baktériami (poprípade výkalmi), ktoré sa môžu vyskytnúť počas análnej sexuálnej hry. Na čo by ste však nemali zabúdať je výmena kondómov. Uistite sa, že ak prechádzate z vaginálneho, či orálneho sexu na análny, vždy si vymeníte kondóm za nový.  

Mýty a pravdy o análnom sexe. Prečo sa ho obávame?

5. Ženský problém: „Čo mám robiť ak je penis nepríjemne veľký alebo nepohodlne malý?“

Dôležité pravidlo znie: hovorte o tom! Nie je žiadna hanba hovoriť so svojím partnerom o problémoch, ktoré vám znepríjemňujú sex. V prípade, že je mužský úd príliš malý, existuje niekoľko iných spôsobov, ako môže muž svoju ženu priviesť k orgazmu – použiť prsty alebo dráždiť jazykom. V situácií, ak má muž až príliš veľký penis, je dobré použiť počas pohlavného styku viac maziva (lubrikantu) a ísť na to pomaly. Najvhodnejšou polohou je misionár, kedy má žena kontrolu nad pohybmi a sex prebieha do takej miery, aby to ženské pohlavie nebolelo.  

6 krokov ako mať zdravý a funkčný penis

dslkfjdalkô

Poopravím vás, análny styk je nielenže nehygienický ale aj zvrhlý a nelogický.
Anál je otvor určený na kadenie a zbavovanie sa exkrementov čiže škodlivých a nepotrebných látok v tele. Nechať si pchať penis do ritného otvoru je schopný len čistý idiot. Na stykje určená pošva ženy nie jej riť!
Za ďalšie, nespoliehajte sa nato že vás kondom ochráni čo sa týka hygieny. Kondomiky totiž často praskajú a keďže do ritného otvoru nieje ľahké sa tak ako do pošvy dostať tak riziko prasknutia stúpa oveľa viac. Čiže keď praskne všetko to svinstvo z ritného otvoru sa dostane na sliznicu penisu ;)

Glam

k tomu bodu 5 ohladom lubrikantov... vyskusali sme ich uz kvantum...tiež máme problém s obdareným partnerom ale durex lubrikant zo superlove s chutou jahody to dáva s prehľadom a sex nebolí a nie je vniknutie nepríjemné - práve naopak