Ako trávia dovolenku známe krásky? Pozrite si!

Rolins, Rakovská, Verešová vyrazili aj toto leto k moru. Ako trávia dovolenku ďalšie celebrity? Aké destinácie zvolili a koho so sebou zobrali?
### Andrea Verešová

Trávi chvíle pri mori každú chvíľu. Niekdajšia misska sa z každej dovolenkovej destinácie vždy rada pochváli fotkami na svojom konte na Instagrame. Aj nedávno sa tak urobila, keď uverejnila zopár skutočne sexy fotografií z rodinnej dovolenky na Kréte. Medzičasom sa z Kréty už vrátila, no doma strávila len pár dní a k moru vyrazila aj s rodinou opäť. Nečudo, veď v plavkách to Andrei pristane azda najviac.

Dara Rolins

Ani ona netrávi čas doma, hoci sa len prednedávnom s dcérou a partnerom Patrikom „Rytmusom“ Vrbovským nasťahovali do nového. Dara sa pred pár dňami vybrala na dámsku jazdu so svojou dcérou Lolou do slnečného Miami. Dievčatá si tu užívajú slnko, more, bazény, ale aj zábavu.

Aký je jej recept na top postavu?

Poznáme tajomstvo krásneho tela Dary Rolins. A je riadne pikantné!

Barbora Rakovská

Tiež si obľúbila Grécko. Pred pár dňami sa tam vybrala na zaslúženú dovolenku aj s dcérkou Amiou. Prečo zaslúženú? Nedávno dokončila knihu pre deti, ktorá by už čoskoro mala byť dostupná v kníhkupectvách.

Simona Krainová

Na dovolenku vyrazila aj známa česká modelka a príležitostná herečka. Spoločnosť na pláži jej robí okrem partnera Karola Vágnera a ich dvoch synov aj krásna a nemenej sexi sestra Yvona. Ťažko uveriť, že Yvone už pomaly ťahá na päťdesiat, však?

Mária Zelinová

Aj táto modelka a moderátorka dala na dovolenke prednosť dámskej spoločnosti pred pánskou. Spolu s kolegyňou Jasmínou Alagič strávila niekoľko dní na najznámejšom párty ostrove na Ibize.


Pozrite si tiež, čomu Dara Rolins vďačí za svoje telo:

Poznáme tajomstvo krásneho tela Dary Rolins. A je riadne pikantné!