Tieto veci ste o penise (ne)vedeli

Mnoho ľudí, či už dámy alebo páni, vie o mužskom pohlavnom úde skutočne veľmi málo. Existuje však niekoľko poznatkov a faktov, ktoré by mala ovládať mužská i ženská časť populácie. Ktoré sú to?
### 1. Fajčenie

Fajčenie môže skrátiť mužský úd až o 1 centimeter! Erekcia je totiž hlavne o tom, že je krvný obeh v dobrom stave. Ak ste aktívnym fajčiarom, spôsobujete si stvrdnutie ciev a tým sa narúša celý obeh krvi (počas erekcie). Takže páni, ak aj fajčíte a nestaráte sa o svoje pľúca, mali by ste myslieť aspoň na svojho „malého kamaráta“ v nohaviciach.

Aký je ideálny penis? Ženy odpovedali...

2. Pozor na prostatu

Zväčšená prostata nie je len nepríjemnou zdravotnou záležitosťou, ale môže tiež spôsobiť aj erektilnú dysfunkciu (impotenciu) alebo predčasnú ejakuláciu. Hoci sa mnoho mužov obáva návštevy lekára, ktorý im má vyšetriť prostatu, nie je dobré to zanedbávať.

3. Existujú dva typy penisov

  • "Grower" – rozšíri a predĺži sa keď príde erekcia
  • "Shower" – väčšinu času je veľký, nezväčší sa po erekcií

Jeden prieskum uvádza, že 79% opýtaných mužov má prvý typ penisu, a zvyšných 21% má druhý typ.

### 4. K ejakulácií nie je nutný mozog

Mnoho mužov sa vyhovára, že kvôli alkoholu a únave už ani nedokážu poriadne myslieť, a preto si nedokážu vychutnať sex. Pravdou však je, že podnet k ejakuláciívychádza z miechy, nie z mozgu. Takže páni, čo tak sa viac snažiť?

5. Rozdielny pohľad na sex?

Nemeckí vedci zistili, že priemerná súlož trvá 2 minúty a 50 sekúnd, no ženy ju vnímajú ako 5 minút a 30 sekúnd. Teraz už len ostáva otázkou, či sú muži takí skvelí alebo naopak.

6. Nie každý chlap je šikovný

Jeden prieskum ukázal, že len jeden chlap zo 400 je natoľko flexibilný, že si dokáže sám dostatočne zabezpečiť orálne potešenie. Zvyšných 399 vydá zo seba čo najviac, no to vzrušenie nebude také, aby boli na 100% spokojní.

7. Počuli ste už o najstaršom druhu penisu?

Existuje jedno malé morské stvorenie s názvom "Colymbosathon ecplecticos", čo po grécky znamená "úžasný plavec s veľkým penisom". Na základe toho ho možno považovať za najstaršie žijúci druh s penisom.


Prečítajte si aj: Aký je ideálny penis? Ženy odpovedali...


Mojprimár

Všetky otázky a odpovede o Vašom penise nájdeš aj portály www.mojprimar.sk. Môžeš si vyhľadať najbežnejšie problémy alebo získať cenné tipy a rady. Web obsahuje aj testy tabletiek na zlepšenie erekciu a predĺženie sexuálneho styku.
Taktiež ideálne a nezávisle hodnotenia a testy tabletiek na erekciu nájdete na webe: www.sexperimentatorka.sk

Makiavelli

Tu sa docitate o typoch a druhoch slovenskych penisov vratane velmi zaujimaveho nazvoslovia.. Clanocek tu - -odkaz odstránený-