Klik-Klinik pomáha: Strihať pupočnú šnúru hneď po pôrode?

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Simone ako prvorodičke pomohol objasniť si dôležité otázky.
V marci minulého roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky. Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.
_O pár týždňov sa mi narodí moje prvé dieťatko a ako správna budúca mama viem, že mu chcem dopriať len to najlepšie. Na internete som čítala niekoľko článkov a rôznych diskusií o tom, či strihať hneď po pôrode pupočnú šnúru. Ak sa vraj nechá dotepať, dieťaťu sa zvýši objem krvi a vďaka tomu bude mať dostatok hemoglobínu a zásob železa. Cenné látky, ktoré tak prúdia dieťaťu do tela môžu mať blahodarný vplyv na jeho zdravie. Ako budúca matka som sa hneď nadchla pre túto myšlienku, ale napriek tomu som neprestávala hľadať informácie. Rozhodla som sa využiť aj internetovú kliniku www.klik-klinik.sk . Do projektu je zapojených niekoľko pôrodníkov, takže vôbec nebol problém si vybrať a dostať viaceré stanoviská. Veľmi oceňujem to, že keď potrebujem overené informácie a fakty, tak môžem kontaktovať ozajstných lekárov a nečítať len diskusie ľudí na fórach._

Simona

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na **[www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/)**, ktorý vám ochotne poradí.