6 jednoduchých znakov, že vás miluje

Má ma rád, nemá ma rád? Keď niekoho milujeme, skutočne sa často touto otázkou zaoberáme. To, že s niekým chodíme, či žijeme v manželskom alebo inom partnerskom zväzku, ešte nie je dôkazom lásky. Tak ako to teda je? Ako zistíme, či sme skutočne milovaní?

Zamilovaný pár Zdroj foto: Shutterstock.com

1. Nesnaží sa vás zmeniť

Hovorí sa tomu aj láska bez výhrad. Ak vášmu partnerovi neprekáža, že nie ste absolútne dokonalá (veď kto aj je, že?), zrejme vás má skutočne rád. Všetci máme chyby, každý sme nejaký. Ak ste opäť zabudli niečo kúpiť z nákupného zoznamu, alebo vám opäť vykypeli zemiaky na sporáku a váš partner sa na tom iba zasmeje, má vás rád. Jednoducho povedané, miluje vás aj napriek vaším nedokonalostiam.


Prečítajte si aj:

V akej fáze vzťahu sa nachádzate vy?

2. Ste jeho/jej prioritou

Ste pre neho/ju prvým a posledným, ste všetkým. Ak odchádzate na služobku a váš partner vám zavolá, či ste dobre prišli, miluje vás. Ak ste súčasťou všetkých aspektov jeho života, miluje vás. Ak sa s vami radí, ak, chce, aby ste robili spoločné rozhodnutia, ak sa zaujíma o vaše názory, ale aj pocity, miluje vás.

3. Rád vás predstavuje iným

Ak vás váš partner rád predstavuje iným, dáva vám tým najavo nielen náklonnosť, ale aj to, že s vami počíta do budúcnosti. No možno váš partner nie je práve extrovert a akékoľvek predstavovanie alebo zoznamovanie môže byť pre neho problém. Ako záruku máte, keď sa s vami na verejnosti (napríklad v parku na prechádzke) rád vodí za ruku. Dáva tým všetkým naokolo najavo, že ste jeho vyvolenou.

4. My a nie ja

Partnerstvo znamená, že ste tím. Radujte sa spolu, smejte sa spolu, zdieľajte toho spolu čo najviac. Ak sa zaujíma o váš názor, ak plánuje budúcnosť a používa vo vetách viac slovíčko my ako ja, miluje vás.

5. Budúcnosť vidí s vami

Ak ste na začiatku vzťahu, nemusí to znamenať, že vás hneď požiada o ruku. Sú to skôr také drobnosti. Pýtajte sa ho na budúcnosť, ako ju vidí, veľa sa o ňom dozviete a možno zistíte, že s vami v budúcnosti ráta.

6. Miluje ma alebo to len hrá?

Túto otázku si kladú muži aj ženy. Ako to zistíte? Že sa rád mazná. Váš partner môže byť navonok ten najväčší tvrďas, vaša partnerka biznismenka, no keď sa zatvoríte doma, odrazu sa aj ten najtvrdší tvrďas s vami rád pomazná.


Nezabudnite si prečítať aj:

Spoznajte fázy partnerského vzťahu!