Celebrity, ktoré milujú beh

Behanie sa stalo za posledné roky doslova fenoménom. Behajú ženy, muži, deti a dokonca aj starší ľudia. A behajú aj celebrity. Aj na Slovensku pribúdajú bežecké maratóny, na ktorých nechýbajú ani známe tváre. Ktoré celebrity podľahli behu?

sajfa_beh_6-11-2015_hlavny

Zdroj foto: Erun.hnonline.sk

Sajfa

Rozhlasový moderátor je azda najznámejšou slovenskou celebritou, ktorá sa venuje behu. Zúčastňuje sa všetkých významnejších maratónov nielen u nás, ale aj vo svete. Ostrieľaný moderátor je doslova bežeckým talentom, o čom svedčia aj jeho výkony, ktoré majú od tých amatérskych poriadne ďaleko.

Zlatica Puškárová

Je známa tým, že vyznáva zdravý životný štýl. Rada sa zdravo stravuje a nedávno sa dokonca vrátila k pravidelnému pohybu – k behaniu. Nečudo, Zlatica sa najlepšie cíti v prírode, preto je beh pre ňu určite tou najlepšou voľbou.


Prečítajte si tiež:

Týmto 7 cvičeniam podľahli aj celebrity

Jana Hospodárová

Akoby to vyzeralo, keby športová moderátorka nešportovala. Ďalšia markízacka tvár, ktorá podľahla behu, je Jana Hospodárová. Najskôr začala behať so svojím psíkom, neskôr si trúfla už aj na maratón. Tento rok sa dokonca zúčastnila aj charitatívneho behu na pomoc vozíčkarom.

Taťána Kuchařová

Beh učaroval aj českej modelke a Miss World, ktorá si vďaka nemu udržuje štíhlu postavu. Ako dokonca sama rada vraví, od behu je doslova závislá. Ešteže táto závislosť patrí medzi tie zdravé. kucharova_celebrity_6-11-2015

Zdroj: redakcia Zdravie

Romana Škamlová

Známa slovenská modelka a podnikateľka má dve športové vášne – jogu a beh, ktorému sa venuje už niekoľko rokov. Jedinú prestávku v behaní mala, keď bola tehotná. Vďaka tejto športovej kombinácii sa ale rýchlo po pôrode dostala späť do svojej dokonalej formy.

Zahraničné celebrity

Beh milujú aj zahraničné celebrity. Najčastejšie v bežeckom oblečení stretnete v Hollywoode herečku Reese Witherspoon, Jennifer Lawrence, ale aj sexy Channinga Tatuma, či speváčku Ellie Goulding. channing_tatum_sport_6-11-2015

Zdroj foto: Shutterstock


Prečítajte si aj tento článok:

Týmto 7 cvičeniam podľahli aj celebrity