Čo mužov na ženách najviac priťahuje?

Ľudia majú rôzny vkus na rôzne veci. To isté platí aj o mužoch a veciach, ktoré ich priťahujú na ženách. No predsa len existujú kritériá ženskej príťažlivosti, na ktorých sa zhodnú takmer všetci muži.

muzi_zeny_pritazlivost_29-11-2015_hlavny Zdroj foto: Shutterstock.com

Krivky

Muži milujú ženy, ktoré majú tvary. Nezáleží na tom, či sú bacuľky, alebo štíhle, dôležité je, aby boli vytvarované. Najkrajšie ženské telá majú tvar presýpacích hodín, čiže štíhly driek, prsia a boky v rovnováhe.

Tvár

Je väčšinou najdôležitejšia. Muži si všímajú najmä oči a pery. Nezáleží na tom, či má žena drobné nedokonalosti, ako napríklad pehy. Ak má súmerné črty, pehy môžu vyznieť veľmi sexy. Vo všeobecnosti majú muži radi plné pery, veľké oči, malý nos a malú bradu. Veľká brada u žien pôsobí mužne a mužov často odpudzuje.

Úsmev

Je síce súčasťou tváre, no rozhodne sa mu treba venovať samostatne. Ak sa žena rada usmieva, má vyhraté. Muži nemajú radi zamračené tváre, ale ženy, ktoré vyžarujú spokojnosť.


Prečítajte si tiež:

Podľa čoho si vyberáme partnerov?

Nedokonalosti

Áno, mužov fascinujú na ženách drobné nedokonalosti. Mnohí z nich ocenia, ak ich partnerka nemá mejkap a odkryje svoje milé pehy. Niektorým mužom dokonca pripadajú sexy aj drobné jazvičky, ako pozostatok detského šibalstva. A sú aj takí muži, ktorým pripadajú sexy aj drobné vrásky – napríklad vrásky smiechu okolo očí.

Ženskosť

Veľmi dôležité je, aký má žena hlas. Mal by byť jemný, nežný, ale nie piskľavý či škriekavý. Jednoducho hodvábny.

Odstup

Väčšina mužov je stará škola. Majú radi, keď si žena zachováva istý odstup. Muži sú totiž vo svojej podstate lovci. Musí to byť muž, kto zbalí ako prvý ženu, nie naopak. muz_zena_flirt_29-11-2015 Zdroj foto: Shutterstock.com

Zmysel pre humor

Mnohé ženy majú rady mužov, ktorí ich vedia zabaviť. No aj muži túžia po ženách so zmyslom pre humor. Považujú ich za veľmi bystré a vedia, že s nimi nikdy nebude nuda.

Neverili by ste, ale aj toto môže priťahovať mužov:

  • ak je žena spotená po cvičení

  • neupravené dlhé vlasy

  • fajčiarka

  • väčší nos

  • jazvy

  • medzera medzi stehnami (príliš štíhle stehná)

  • ochlpenie nielen na intímnych partiách (napríklad na rukách)

  • nedokonalosti chrupu (medzera medzi zubami)

  • chlapčenský účes

  • veľké “plastikové” pery alebo prsia, či iné neprimerané a nepodarené vylepšenia

  • iné nedokonalosti ako väčšie brucho, obezita...


Prečítajte si aj tento článok:

Podľa čoho si vyberáme partnerov?

do p c

nesuhlasim s bodmi
fajciarka
obezita
silikonove prsia a ine plasticke vylepsenia to uz nieje zena prirodzena ale umelo upravena
a ked pisete o proporciach tela zeny tak stihla zena nieje zena v tvare presypacich hodin. Ak ma sice stihly driek ale vacsi zadok tak to nieje stihla postava.
toto napriklad
media.super.cz
img.topky.sk

zdradca

Byt sama sebou-a tym myslim od chovania po vzhľad. Proste som taka aku ma boh stvoril, a bud ma taku chces alebo smola. Tak ako zeny ani muzi nemaju radi pretvarku, a vobec neriesia na zenach nejake kilo navyse, ci nedokonalu plet ci nejake ine blbosti nad ktorymi sa zeny trapia.
vernosť, uprimnost, otvorenost.
a ak zenu nieco trapy otvorene to muzovi povedať. Muzi maju v genoch ukryty tzv.rytiersky gen a radi zenu ochrania ci pomôžu, a to aj pri malickostiach.
Stat pri muzovi. Aj ked vo vztahu je potrebná davka ziarlivosti, nedat hned na ohovaranie nejakej ,, kamosky ci kolegyne,,
musi mu voniat, nie parfumom ale telom, hoc aj ked ma svoje dni. Ak si tak partneri sadnu, je to jeden maly clanok velkej stavby pevneho vztahu.
Super je ak maju spolocneho aspon jedneho konicka, kde sa vedia doplnovat a pomahat si.