Klik-Klinik pomáha: Ako na kurie oká?

Projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk neustále pomáha novým ľuďom. Mišku trápi opakovaný problém s kurími okami, tak hľadala radu u odborníkov.

Ako na kurie oká? Zdroj foto: Shutterstock.com

V marci 2014 sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky. Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

Niekoľko rokov sa trápim s kurími okami na nohách, pravidelne navštevujem kožného lekára, aby mi ich dusíkom vypálil, ale vždy sa mi objavia nové a bolestivé. Vôbec nechápem prečo sa mi to stále vracia. Snažím sa dodržiavať správnu hygienu a nenosiť tesné topánky. Sesternica mi nedávno hovorila o tom, ako jej odborník poradil v internetovej klinike www.klik-klinik.sk. Predtým som o nej nepočula, ale napadlo mi, že by som sa tam mohla iných dermatológov spýtať na ich názor ohľadom liečby. Dozvedela som sa, že kurie oká postihujú hlavne ľudí s ortopedickými problémami a pri liečbe je vhodné robiť teplé mydlové kúpele a dávať si zmäkčovacie masti, nosiť vhodnú obuv a dávať si pozor na kúpaliskách. Taktiež mi odporučili chodiť naboso, vždy keď je to možné a nezabúdať na dostatok vitamínov, keďže za vznik tohto ochorenia môžu vírusy.

Miška

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.