Muži prezradili, čo sa im na ženách najviac páči

Sto ľudí, sto chutí, no predsa existuje niekoľko vecí, ktoré mužov na ženách zaujmú čo najviac. Pýtali sme sa mužov a tí nám toto tajomstvo odhalili.

Zaľúbený pár Zdroj foto: Shutterstock.com

1. Úsmev zaručene upúta každého

Veľa pánov sa pri svojich odpovediach zhodlo, že úprimný úsmev dokáže prilákať pohľad nejedného muža. Na základe širokého úsmevu začnú ženu hneď vnímať ako veselú osôbku s pozitívnym myslením. Dámy, ak náhodou máte za sebou aj náročný deň, vypustite všetky starosti na chvíľku za hlavu a vyčarujte na svojej tvári príťažlivý úsmev.


Prečítajte si aj:

­Týchto 5 potravín vám vyčarí krásny biely úsmev

2. Vlasy

Každý muž preferuje iný typ vlasov, jednému sa páčia blonďavé kučery, iný sa otočí za čiernymi rovnými vlasmi, no všetci páni sa zhodnú na tom, že najdôležitejšie je, aby sa žena o svoju hrivu pravidelne starala. Možno to bude znieť prekvapujúco, no aj muži si všímajú také drobnosti ako lesk vašich vlasov, rozstrapkané končeky a podobne.

3. Pekný, udržiavaný vonkajší vzhľad

Nie je žiadnym tajomstvom, že u mužov najprv rozhoduje prvý dojem (ale to platí aj pri mnohých ženách). Mužovu pozornosť ako prvé najčastejšie upúta to, ako sa žena oblieka, či neodhaľuje príliš veľa a nepôsobí tak príliš vyzývavo, či má žena svoj vlastný štýl a vie, čo sa jej postave najviac hodí.

4. Prsia a zadok

Nebudeme si klamať, aj tieto dve kritéria zazneli v mnohých mužských odpovediach a nie je to asi žiadnym veľkým prekvapením. Muži ocenia ak sa s vami vedia príjemne porozprávať, ak vidia, že nie ste len hlúpučká naivka, no ich záujem plynie aj z toho, či ich priťahujete aj fyzicky. A práve toto je dôvod, prečo ich pohľad pri zoznamovaní veľakrát padne práve na vaše prsia a zadok.

Dvojica na výlete Zdroj foto: Shutterstock.com

5. Prirodzenosť nad umelým skrášľovaním

Veľa pánov sa vyjadrilo, že ocenia radšej prirodzený vzhľad s minimálnymi kozmetickými úpravami ako sa pozerať na zlepené mihalnice s niekoľkými vrstvami špirály alebo na rúž neforemne nanesený na perách. Mužom sa vôbec nepáči, ak sa pobozkajú s nejakou ženou a polovica jej mejkapu skončí aj na ich tvári. To nezaujme skutočne žiadneho chlapa.

6. Vyjadrovanie a inteligencia

Prvý dojem vždy vychádza z toho, ako sa vám daný človek páči na prvý pohľad – jeho výzor, mimika alebo gestá. Potom však nasleduje spoločný rozhovor a až pri ňom zistíte, ako sa ten druhý správa, aký má názor na niektoré veci a podobne. Muži nechcú ženu, ktorá sa im po fyzickej stránke síce páči, no nevedia sa s ňou o ničom rozprávať. Okrem toho si páni pri prvom stretnutí vždy všímajú aj ženine vyjadrovanie. Možno sa už aj vám stalo na niektorom rande, že váš partner len ticho sedel a počúval ako vy rozprávate. Verte, že na 50% si všímal hlavne vaše gestá, mimiku a celkové vyjadrenie, ktoré tiež veľmi zaváži.

7. Zmysel pre humor

Mnohí páni sa vyjadrili, že spoločný typ humoru tiež nie je zanedbateľnou záležitosťou. Je dôležité, aby si muž a žena sadli aj po tejto stránke a vedeli sa navzájom rozosmievať. Niektorí muži sa vyjadrili, že boli mnohokrát na stretnutiach so ženami, ktoré nemali žiadny zmysel pre humor a pri vtipnom podpichnutí sa hneď urazili a celý večer stratil svoje čaro.

8. Prirodzené sebavedomie

Len veľmi málo žien by vedelo úprimne a čestne prehlásiť, že sú so sebou na 100% spokojné a nič by na sebe nemenili. Väčšina si však uvedomuje niektoré svoje nedostatky a potom majú pocit, že ich tak vníma aj ich okolie a nedokážu pôsobiť sebavedomo. Dámy, jedna malá rada: uvedomte si, že nikto na svete nie je dokonalý. Každý má nejaké maličkosti, s ktorými je na sebe nespokojný, no dôležité je sa s tým vyrovnať. Buďte hrdá na to, že ste taká aká ste, a dajte to najavo aj svojmu okoliu.


Prečítajte si aj:

­Týchto 5 potravín vám vyčarí krásny biely úsmev