Čo je už naozaj prikrátke a kedy potrebujete pomoc s predĺžením sexu?

Máte s pribúdajúcim vekom čoraz viacej „krátkych čísiel“ v posteli s partnerkou? Čo by ste mali vedieť a urobiť, ak by ste chceli predĺžiť svoj výkon v posteli? Dobrý sex trvá minimálne sedem minút.

Máte s pribúdajúcim vekom čoraz viacej „krátkych čísiel“ v posteli s partnerkou? Čo by ste mali vedieť a urobiť, ak by ste chceli predĺžiť svoj výkon v posteli? Dobrý sex trvá minimálne sedem minút. A toľko by ste mali vydržať aj vy, ako dobrý milenec v posteli. Aj podľa odborníkov na kvalitný sex, ak muž nevydrží viac ako jednu minútu, znamená to pre neho problém. Tabletky Zerex Extralong pomôžu každému mužovi, ak potrebuje pomoc (nielen) s predĺžením sexu ...

Chceli by ste dlhší výkon v posteli? Zdroj foto: Zerex

Aký je priemer v sexe?

Dobrý a kvalitný sex netrvá priemerne dlhšie ako sedem minút a na jeho konci sú vždy uspokojení obaja partneri.

Čo je už „prikrátke“?

Pre niekoho je málo 5 minút, pre iného zase 15 minút. Pravdou však je, že každý sex, ktorý trvá len pár sekúnd a nepresiahne jednu minútu, môžeme pokladať za príliš krátky sex. V tomto smere je však potrebné podotknúť, že nič sa nedeje, ak si z času na čas doprajete sex v podobe „rýchlovky“, napríklad v práci, parku alebo v aute. Ak máte „rýchly“ sex úmyselne, tak je všetko v poriadku. Ak sa vám to však stáva často a nechtiac, že ste rýchlo skončili a partnerka nie, v takomto prípade máte problém. Tento problém označujeme ako predčasná ejakulácia. Riešenie prichádza v podobe prípravku Zerex Extralong, ktorý v takýchto situáciách pomôže. A nielen to ...

Prečo Zerex extralong?

Na predĺženie sexu, je tu Zerex Extralong. Práve vďaka priaznivým účinkom stopových prvkov je možné si užiť viac sexu v posteli až o 30 minút. Okrem iného, Zerex Extralong zlepšuje aj samotnú výdrž v posteli. Zároveň prináša novú dávku energiu mužovi pre ešte kvalitnejší sex. Pre všetkých mužov, ktorí potrebujú (nielen) predĺžiť sex, je tu účinný prípravok Zerex Extralong!

zerex

Ja tieto tabletky môžem tiež len vrelo odporučiť, dosť mi posledné mesiace "uľahčujú život" a čo sľubujú naozaj aj plnia. Pri ich objednávke sa oplatí využiť aj táto -odkaz odstránený- zľava, dá sa na tom čo to ušetriť ak by niekomu bola cena za tabletky vysoká.