Veľká letná fotosúťaž 2016 o 31 skvelých cien

Opäť je tu leto, čas prázdnin, dovoleniek, oddychu a nových zážitkov. Podeľte sa o vaše zážitky s nami. Ukážte nám ich. Ukážte nám, čo robíte, ako sa zabávate, ako oddychujete, skrátka, ako trávite svoj letný čas. Chceme však tiež vidieť, že aj vy myslíte na nás.

Veľká letná fotosúťaž

Redakcia ZDRAVIE.sk vyhlasuje veľkú letnú fotosúťaž. Pošlite nám vašu foto, ako trávite leto. Je to na vás, či bude zo športu, oddychu, návštevy prírody či niečoho celkom iného. Podmienkou je, že na fotke bude nápis ZDRAVIE.sk. V akej podobe to bude, to pokojne necháme na vás. Veríme, že nás vaša kreativita nesklame. :-)

Do súťaže sa oplatí nielen zapájať, ale aj hlasovať. Odmeňujeme totiž aj tých, ktorí zahlasujú za svojich favoritov.

Hlasovať môžete TU

Pravidlá súťaže:

  • Do súťaže je možné sa zapojiť zaslaním fotografie na email: redakcia@zdravie.sk.
  • Predmet správy musí byť označený: Veľká letná fotosúťaž 2016.
  • Každý súťažiaci môže poslať do súťaže max. 2 fotografie.
  • Každá fotografia, ktorá bude zaradená do hlasovania, musí spĺňať tému – nápis „ZDRAVIE.sk“
  • Max. veľkosť fotografie môže byť 1MB.
  • Do súťaže môžu byť pridávané len vlastné autorské fotografie.
  • Užívateľské hlasovanie prebieha na FB ZDRAVIE.sk. (prelinkovať na galériu)
  • Nezabudnite uviesť svoje kontaktné údaje: meno, priezvisko, ulica, číslo domu, mesto, PSČ (všetko s diakritikou).

Termín súťaže: 01.07. – 31.07. 2016

Vaše fotky môžete posielať do 29.7. 2016, do 12,00 hod. Fotky zaslané po tomto termíne už nebudú uverejnené. Hlasovanie na FB ZDRAVIE.sk bude zastavené 1.8.2016 o 9,00 hod.

Ceny:

1. cena: Víkendový pobyt pre 1 osobu na zdravom FIT & HEALTHY víkende v Nízkych Tatrách, ktorý sa bude konať 18.-21.8.2016.

Výherca získa jedinečnú možnosť naštartovať svoj metabolizmus, poriadne si zacvičiť a naučiť sa zdravo stravovať. Počas pobytu bude pod dohľadom odborníčky na výživu Zuzany Líškovej a majsterky sveta vo fitness Zory Czoborovej. A to všetko v krásnej prírode Nízkych Tatier, v prostredí wellness hotela Partizán.

Cenu udelí Redakcia ZDRAVIE.sk najkrajšej a najkreatívnejšej fotografii.

2. cena: Vstup na cvičebný seminár školy silového a kondičného tréningu KB5 Slovensko pre 2 osoby podľa vlastného výberu.

Výherca si môže vybrať ľubovoľný seminár, ktorý organizuje škola KB5 v Bratislave. Medzi hlavné semináre, ktorých sa môžu zúčastniť aj úplní začiatočníci a nešportovci patria: OS Reset (seminár zameraný na obnovu základných pohybových vzorcov), S&S Cvičenie s kettlebell pre začiatočníkov, Naked Warrior - začiatky posilňovania s vlastnou váhou.

Cenu získa fotografia s najväčším počtom LAJKOV.

3. cena: Poukaz na kurz od ALCHÝMIA KRÁSY (všetko pre vašu krásu z prírody) podľa vlastného výberu.

Výherca si môže vybrať ľubovoľný kurz výroby prírodnej kozmetiky. Naučíte sa vyrábať si vlastnú prírodnú kozmetiku, získate prehľad o kozmetických surovinách a ich význame pre vaše zdravie a krásu. Odborne a profesionálne prevedenie lektorky-zakladateľky vám zaručí kvalitné informácie a overené receptúry. Už nebudete viac kupovať, už si budete vyrábať vlastnú domácu prírodnú kozmetiku jednoducho a rýchlo.

Cenu získa fotografia s druhým najväčším počtom LAJKOV.

4. – 8. cena: Poukaz na nutričné poradenstvo podľa chémie vášho tela.

Výherca absolvuje osobnú konzultáciu so Zuzanou Líškovou, certifikovanou výživovou poradkyňou metabolic balance® a vášnivou propagátorkou zdravého životného štýlu. Štýl stravovania a kombinácia surovín, ktoré vyhovujú vášmu kolegovi, kamarátovi, sestre, mame vôbec nemusí sedieť vám a môže paradoxne práve u vás vyvolať tráviace ťažkosti, napríklad plynatosť alebo zápchu. Zuzana Lišková tvrdí, že veľké zmeny v živote dokáže spraviť iba samotná zmena stravovania. Ak sa naučíme stravovať podľa chémie nášho tela a budeme konzumovať skutočne len potraviny, ktoré nám robia dobre a dodávajú nám silu a energiu, budeme sa tak aj cítiť, vnútorne silní a optimisticky naladení.

Cenu získajú fotografie s tretím - siedmym najväčším počtom LAJKOV.

9. - 13. cena: Coolpad Big Boy - externá nabíjačka ideálna na leto, k vode či do prírody.

Cenu získa 5 vyžrebovaných hlasujúcich užívateľov, ktorí dajú svoj LAJK niektorému zo súťažiacich.

14. - 16. cena: Balíček intímnej hygieny Lactacyd

Balíček obsahuje intímny gél Lactacyd Sensitive, ktorý je neparfumovaný a určený na šetrnú očistu intímnej zóny. Vďaka obsahu prírodnej kyseliny mliečnej a výťažku z bavlníka pomáha pri regenerácii vrchnej vrstvy pokožky a minimalizuje účinok potenciálne dráždivých látok a nepohodlie v intímnej oblasti. Gél Lactacyd Pharma s antimykotickými vlasnosťami a mierne zásaditým pH bol vyvinutý tak, aby ženám prinášal úľavu pri diskomforte spôsobenom kvasinkovou infekciou -svrbenie, pálenie a podráždenie intímnych partií. Intímny gél Lactacyd Fresh je vyvinutý tak, aby poskytoval dlhodobý pocit sviežosti a predchádzal vzniku zápachu. Zloženie s trojitým účinkom je obohatené o kombináciu prírodnej kyseliny mliečnej, mentolu a Deo Active komplexu™, ktorý prináša príjemný chladivý a svieži pocit a zároveň pomáha predchádzať vzniku zápachu a rešpektuje intímne partie. Lactacyd Pharma s antibakteriálnou prísadou, ktorý posilňuje prirodzenú obranyschopnosť intímnej zóny. Navyše obsahuje prírodné antibakteriálne látky, ktoré potláčajú rast nežiaducich baktérií až na 24 hodín.

Cenu získajú 3 vyžrebovaní hlasujúci užívatelia, ktorí dajú svoj LAJK niektorému zo súťažiacich.

Špeciálna cena: Prvým 15 zapojeným do súťaže zašleme 2 balíčky BOIPRON FORTE od Valosun a.s.

Zaradenie do žrebovania a zaslanie výhry je podmienené:

  • Do súťaže je možné sa prihlásiť len raz!
  • Poskytnutím platných údajov potrebných na zaslanie výhry: meno, priezvisko, ulica, číslo domu, mesto, PSČ. (všetko s diakritikou)
  • Do súťaže sa môžu zapojiť iba osoby s platnou adresou na území Slovenskej republiky.
  • Organizátorom, vyhlasovateľom a technickým zabezpečovateľom súťaže je portál ZDRAVIE.sk (spoločnosť Zdravie.sk s. r. o.). Vymáhanie výhier súdnou cestou je vylúčené. ZDRAVIE.sk si tiež vo výnimočných prípadoch vyhradzuje právo na zmenu ceny. Sponzorom súťaže je Work In Balance, KB5 Slovensko, Alchýmia krásy, Coolpad, Lactacyd, Boipron Forte. Odoslaním súťažného formulára súhlasím so spracovaním svojich osobných údajov v zmysle ustanovenia § 11 zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov za účelom zúčastnenia sa tejto súťaže a jej realizácie. Týmto tiež súhlasím s tým, aby moje osobné údaje boli poskytnuté organizátorovi súťaže - portálu Zdravie.sk s. r. o., a to za účelom priameho marketingu v zmysle ustanovenia § 62 ods. 2 zákona č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách.


Zdroj foto: Redakcia ZDRAVIE.sk

Redakcia ZDRAVIE.sk má právo nepostúpiť do súťaže (neuverejniť) fotografie, ktoré nesplnia vyhlásenú tému a fotografie, ktoré:

  • obsahujú vulgarizmy, vyhrážky a osobné útoky voči iným diskutujúcim a tretím osobám;
  • podnecujú k potláčaniu základných práv a slobôd, násiliu, rasizmu, diskriminácii, hanobenie skupín obyvateľstva;
  • podnecujú k rasovej, národnostnej, etnickej a náboženskej neznášanlivosti;
  • otvorene alebo skrytou formou propagujú politickú stranu alebo jej predstaviteľov;
  • obsahujú príspevky s erotickým obsahom;
  • propagujú produkty, navádzajú na kúpu alebo predaj;
  • otvorene alebo skrytou formou poskytujú reklamu, a to akejkoľvek fyzickej alebo právnickej osobe ako aj akýmkoľvek výrobkom;
  • obsahujú osobné údaje o iných osobách,
  • propagujú lieky, ktorých výdaj je viazaný na lekársky predpis a veterinárny lekársky predpis, ktoré obsahujú omamné látky a psychotropné látky, ktorých výdaj nie je viazaný na lekársky predpis, a ktoré sa uhrádzajú na základe zdravotného poistenia podľa osobitného predpisu a liekov neregistrovaných v Slovenskej republike, v ktorých je zmienka o účinkoch liekov na liečenie tuberkulózy, prenosných pohlavných chorôb, závažných infekčných chorôb, nádorových chorôb, chronickej nespavosti, chorôb porúch metabolizmu a psychických chorôb;
  • šíria ohováračské, obscénne alebo iné protizákonné materiály, pričom zakázané je aj zverejňovať odkaz na akékoľvek webové stránky s takýmto obsahom;
  • akýmkoľvek iným spôsobom porušujú zákony Slovenskej republiky;
  • vyzývajú k porušovaniu zákonov, sú poburujúce a v rozpore so zásadami morálky;
  • svojim obsahom môžu úmyselne, či neúmyselne spôsobiť akúkoľvek ujmu tretím osobám.

Sponzori súťaže

Work in Balance - logo

KB5 - logo

Alchýmia krásy - logo

Boiron - logo

Coolpad - logo

Lactacyd - logo