3 jednoduché veci, ktoré pozitívne vplývajú na váš manželský život

I keď milujete svojho partnera, isto sa vyskytnú chvíle, keď si poviete, že by to mohlo byť aj lepšie. Možno pomôže, ak do svojho manželského života zavediete tieto tri jednoduché rituály.

Manželia Zdroj foto: Shutterstock.com

Robte isté veci spolu

Nemeňte rokmi zaužívané činnosti, na ktoré ste si navykli. Jednoducho v nich pokračujte, no spoločne s partnerom a spravte si z takýchto drobností pravidlo. Môžete si napríklad doobeda spoločne dať kávu, alebo ísť večer na prechádzku či sa chvíľku pred spaním spoločne porozprávať. Nesnažte sa však riešiť rodinné problémy, diskutovať o financiách alebo riešiť iné komplikované veci, pretože tie by tento rituál zničili. Cieľom by mal byť spoločný relax a pokoj.

Sex si naplánujte

Sex má byť spontánny, preto si možno pomyslíte, že jeho plánovanie môže celú vec akurát tak pokaziť. No nie je to pravda, pretože v manželstve má každý veľa povinností, tak si treba dopredu vyhradiť čas aj na sex. Podľa odborníkov, pravidelný čas sexu dokáže vybudovať vzrušenie práve kvôli tomu, že si ho naplánujete a premyslíte.

Nenechajte sa vyviesť z miery počas výmeny názorov

Ak ste sa doteraz nehádali a vždy ste si zachovali chladnú hlavu, zachovajte si tento prístup. Pokiaľ sa dokážete počas konverzácie aj napriek odlišným názorom udržať v slušnej rovine, bez nadávok, nebudete odbočovať od témy a používať prázdne frázy, je to znamenie, že vám obom stále záleží na vašom vzťahu.


Pozrite si tiež:

9 otázok, ktoré odhalia či ste pripravení na manželstvo

500xka

JEDNOZNACNE SEX A TO BARSJAKA DIVOCINA DOKONCA ODKEDY SME NA VALENTINA SLEDOVALI GREYOVCOV V AKCII TAK AJ MOJA ZENA JE ZA HRACKY A ODVTEDY SA HRAJEME FURT KED MOZEME A HRACIEK OD SUPERLOVE MAME ASI TRIDSAT A BAVIA NAS NESKUTOCNE - HLAVNE SA SPOLU HRAJTE A MANZELSTVO BUDE RAJ