Ženy, poznáte bod A? Sľubuje dlhší a intenzívnejší orgazmus

Existuje veľa spôsobov, ako muž partnerke počas sexu dopomôže k orgazmu. Napríklad môže stimulovať jej klitoris alebo nájsť povestný bod G. Existuje však ďalšia erotogénna zóna, o ktorej ste zrejme nevedeli a ktorá je pre nás rovnakým tajomstvom, ako Lochnesská príšera - bod A. Existuje vôbec?

Bod A Zdroj foto: Shutterstock.com

Tento bod má predlžovať a výrazne zosilňovať orgazmus a údajne sa nachádza na prednej pošvovej klenbe. Vedci sa však nedokážu zhodnúť na tom, či vôbec existuje.

Jedny hovoria, že aj keď vo vagíne sú citlivejšie a menej citlivé oblasti, nedokážeme identifikovať jedno konkrétne miesto, ktoré by zaručilo dlhší orgazmus.


Prečítajte si aj:

Každá žena si zaslúži orgazmus. Tak ako ho dosiahnuť?

Druhý názor: stimulácia, ktorú ženy cítia pri vaginálnom orgazme, vychádza z vnútornej časti pošvy, nie z jej prednej klenby. Nervy v panvovej oblasti, zodpovedné za orgazmus, zásobujú pošvové tkanivo a keď dôjde k stimulácií, tieto nervy aktivujú sexuálne vzrušenie.

Zatiaľ, čo vedecký svet je skôr proti bodu A, nikomu ani ničomu tým neublížite, ak sa ho pokúsite nájsť. Najmä ak s partnerom radi experimentujete. Ženy, ktoré vraj zažili orgazmus, vyvolaný stimuláciou bodu A, hovoria, že je extrémne intenzívny a trvá až o 20 sekúnd dlhšie ako klasický orgazmus. Toto tvrdenie vás môže presvedčiť, aby ste to aspoň vyskúšali.

Ako nájsť bod A?

Môžete ho lokalizovať rovnakým postupom, ako pri hľadaní bodu G. Jeho dráždenie môže pomôcť zvýšiť vlhkosť vagíny.

Pomocou prostredníka najprv vyhľadajte bod G a následne zájdite ešte o niečo hlbšie. Jemne dráždite prednú výstelku vagíny pohybmi dovnútra a von. Keď dôjde k dostatočnej lubrikácií, pohyby my mali byť intenzívnejšie, po celej ploche výstelky.

Ak chcete tento bod nájsť počas sexu, najlepšie je tak robiť pri misionárskej polohe alebo polohe „na psíka“. Ak ste sa rozhodli pre tú prvú, podložte pod partnerku vankúš, aby bol váš penis pod lepším uhlom vzhľadom na bod A. Keďže tento bod má byť urkytý pomerne hlboko, možno jeho hľadanie vašej partnerke nebude celkom príjemné. Každé telo je iné, preto sa môže stať, že bod A práve pre ňu nikdy nebude realitou.


Prečítajte si aj tento článok:

Každá žena si zaslúži orgazmus. Tak ako ho dosiahnuť?

Lennyx

mne s brutalne intenzivnym orgazmom pomaha mekkulinky a intenzivny krasavec na klitoris zo superlove Irresistible Invincible a tie vlnyyyy sú topp