Vyskúšajte najlepšie sexuálne polohy počas "vašich dní"

Ak máte svoje „dni“, cítite sa viac unavená, máte kŕče a pocit nafúknutosti. Nič sa ale nemení na skutočnosti, že máte zvýšenú hladinu estrogénu a testosterónu v tele a väčšiu chuť na vášho partnera ako obvykle.

Bozk v sprche zdroj: Shutterstock.com

Veľa žien sa vyjadrilo, že im pripadá sex oveľa vzrušujúcejší a viac si ho užijú počas menštruácie. Ak patríte tiež medzi nich, alebo by ste to chceli vyskúšať, lebo vás to láka, držte sa nasledujúcich sexuálnych pozícií, ktoré vám „uľahčia“ vaše radovánky.

1. Poloha motýľa

Ľahnite si na kraj postele, podložte si zadoček napríklad vankúšom, aby ste boli v pohodlnej polohe a uľahčili partnerovi prenikanie. Pokrčené kolená dajte čím viac od seba a položte chodidlá na jeho ramená. Pri tejto polohe sa sťahujú panvové svaly s väčšou intenzitou, čo prináša v konečnom dôsledku silnejší zážitok.

2. Poloha lyžičky

Táto poloha je ideálna pre vás oboch, keďže je to zároveň aj predohra aj samotný sex. Vaše telá sú po celý čas styku tesne pri sebe a blízky dotyk na viacerých miestach otvára možnosti pre dráždenie hneď niekoľkými spôsobmi. Čerešničkou na torte je, že vďaka spomenutým pohybom zmiernite aj vaše kŕčovité stavy.

3. Poloha na „psíka“

Je to skvelou polohou do sprchy, kde zabijete hneď dve muchy jednou ranou: celý čas budete mokrá a čistá a zároveň prúd vody vám bude dráždiť rôzne miesta na tele. Otočte sa proti stene, rozkročte nohy a dajte priestor vášmu partnerovi, aby vám spôsobil nezabudnuteľný zážitok.

4. Misionárska poloha

Počas toho, ako máte svoje dni, možno budete preferovať starú známu misionársku polohu, v ktorej sa cítite vždy „bezpečne“. Tým, že budete ležať na chrbte, zmiernite vaše bolesti v podbrušku. Uistite sa ale, že ste položili uterák pod váš zadoček, aby ste predišli zbytočným nežiaducim škvrnám na posteli. Vyskúšajte si vyložiť vaše nohy, ktoré budú tesne pri sebe na hruď vášho partnera, čím dosiahnete ešte väčší zážitok.

V prípade, že počas týchto dní nechcete mať klasický sex, ale chcete potešiť aj seba aj vášho partnera, siahnite po iných metódach – napríklad orálny sex môže byť takisto veľmi záživný-.

Prečítajte si aj: 7 sexy spôsobov ako spáliť kalórie v spálni