Nápoje, ktoré vám pomôžu spáliť nadbytočné tuky

Nasledujúce 3 nápoje sú efektívnejšie počas vašej diéty ako populárna voda s citrónom.

Voda s ľadom zdroj: Shutterstock.com

Začať deň s pohárom citrónovej vody sa stal hitom u ľudí, ktorí sa chcú zbaviť nadbytočných kilogramov. Dietológovia ale tvrdia, že tento zázračný nápoj vám nepomôže schudnúť. Faktom je, že vďaka žiadnemu nápoju ešte nikto nikdy neschudol. Trik, vďaka ktorému dosiahnete vytúžený efekt, je v kombinácii so zdravým životným štýlom, pohybom a nasledujúcimi nápojmi. Pite tieto nápoje denne, a budete mať väčšiu šancu na to, aby ste dosiahli svoju vysnívanú váhu.

Káva

Káva je nazývaná aj prírodným energetickým nápojom. Výskumy potvrdili, že konzumácia 2 káv denne pred tréningom vás doslova „nadopuje“, a vy ste schopní podať o 20% lepší výkon a cvičiť vytrvalejšie; čo vedie k tomu, že spálite viac kalórií. Nie je ale jedno akú šálku kávy vypijete pred cvičením. Vždy siahnite po kvalitnej čiernej káve bez cukru a mlieka. Cukor a napenené mlieko totiž znižujú blahodarný efekt samotnej kávy. (Samozrejme okrem rýchlejšieho spaľovania má kávu mnoho iných benefitov pre vaše telo aj pleť.)

Voda

Zameňte plátky citróna za kocky ľadu. Studené nápoje donútia vaše telo lepšie pracovať a vynaložiť energiu na udržanie preferovanej teploty tela. To v preklade znamená, že pár pohárov vody s ľadom vám dokáže spáliť okolo 100 kalórií za deň. Vypite pohár ľadovej vody každý deň a schudnite za rok 4kg len vďaka tomuto osviežujúcemu nápoju.

Zelený čaj

Nielenže zelený čaj neobsahuje žiadne kalórie, ale je aj perfektným doplnkovým nápojom počas akejkoľvek diéty. Štúdiá ukázali, že ľudia, ktorí pili 3-4 šálky zeleného čaju každý deň počas 2 mesiacov, zhodili o 2 kilogramov viacej ako ľudia, ktorí pili len čistú vodu denno-denne. Takisto je vedecky dokázané, že ľudia, ktorí konzumujú tento druh čaju na dennej báze majú pevnejšiu postavu, štíhlejší driek a cítia sa zdravšie. Vyberte si prírodný zelený čaj bez pridaného cukru, ktorý obsahuje veľa antioxidantov a pridajte trošku medu, ak ho chcete osladiť.

Prečítajte si aj: Zachovajte si svoje zdravie a krásu aj v chladnom počasí

dadika117

Nič nenechávam len tak na nahodu a keď sa rozhodnem schudnúť resp daťdetox vždy k tomu doplním nejaké posilňujúce doplnky -odkaz odstránený-