10 dôvodov, prečo ženy opúšťajú mužov

Vedeli ste, že väčšinu rozchodov či rozvodov iniciujú práve ženy? Čo ich k tomu vedie? Zozbierali sme najčastejšie príčiny, pre ktoré sú ženy ochotné opustiť svojich mužov.

Prečo ženy odchádzajú? Zdroj foto: Shutterstock.com

1. Je náladový - jeden deň sa usmieva, zniesol by vám aj modré z neba, no na druhý deň s vami sotva prehodí slovo a vy netušíte prečo? Napriek tomu, že náladovosť patrí k vlastnostiam žien, ženy na mužoch túto vlastnosť priam nenávidia. Pravý chlap nie je totiž nikdy náladový. Jeho nálady sa menia iba v tedy, ak na to má skutočne dôvod.


Prečítajte si aj:

7 životných okolností, ktoré môžu viesť k rozvodu

2. V posteli je o ničom – čo dodať? Nuda v posteli je známym zabijakom vzťahov.

3. Nekomunikuje – najradšej je doma, pri počítači, prípadne pri inej obľúbenej činnosti, ktorú môže vykonávať sám. Rozpráva sa s vami len vtedy, keď sa ho niečo spýtate. Niekedy sa vám až zdá, akoby tento muž žil sám v jaskyni. Nikdy nezačne komunikáciu sám od seba. Hoci na začiatku sa vám to môže zdať v poriadku, aspoň sa vám nemieša do vecí, po čase vám to pravdepodobne začne poriadne vadiť.

4. Vie čítať vaše myšlienky – teda, aspoň si to sám o sebe myslí. Hoci mu po celý čas jasne dávate najavo, že to robiť nemusí. Viete predsa otvoriť ústa a povedať, čo máte na srdci.

5. Trávi viac času s kamarátmi ako s vami – to, že ste spolu, predsa neznamená, že musíte prerušiť všetky kontakty so svojimi priateľmi. No ak s priateľmi stále trávi oveľa viac času ako s vami, niečo nie je v poriadku.

6. Klame – potrebuje to vôbec vysvetlenie?

7. Je workoholik – prácu miluje nadovšetko, až máte pocit, že viac ako vás.

8. Je lakomec – pozve vás výlučne do reštaurácie, keď je práve v ponuke nejaká akcia? Dávajú tam drink zadarmo? Alebo miesto jednej porcie dve? Nie je nič asexuálnejšie ako lakomý muž.

9. Nepočúva vás – je síce galantný, no neustále sa snaží vyriešiť za vás vaše problémy, hoci mu hovoríte, že to zvládnete aj sama? A robí to stále dookola. Jednoducho vás nerešpektuje.

10. Hrá sa na tajného agenta – keď telefonujete, zásadne sa vás vypytuje, s kým ste volali? Neustále sa snaží potajomky zistiť všetko o vašej minulosti? Keď prídete domov, chce vedieť, kde ste presne boli? Verte, že takto to rozhodne v normálnom vzťahu nevyzerá.


Prečítajte si aj tento článok:

7 životných okolností, ktoré môžu viesť k rozvodu

tragi

minimalne 8z10siatich pričin ktore ste uviedli je aspon u nas pravda preto som už treti mesiac sam,absolutne to ,nezvladam psychicky,uvažoval som osamovražde ,sme spolu 26 rokov, teraz beriem xanax a dalšie antidepresiva v nadeji že sa vrati inak to so mnou dopadne zle nemôžem spavať jesť shudol som 15kg strašne mi chiba nedokažem bez nej žit

Stano33

tiez sa pridam :-(
Som po rozchode dva mesiace, po rozchode ktory iniciovala frajerka, a dovod uviedla
- moju naladovost
- nekomunikoval som s nou
- a klamal
Priznavam to a lutujem ale uz nejde vratit cas spat. Nasla si ineho dva tyzdne po rozchode. Uz dlhsie to medzi nami skripalo a rozchod bol len ceresnou na torte ktora sa topila..
Lutujem to, velmi mi chyba...

Meridian

tragi to nieje láska to je závislosť !
Práve sa z nej liečiš!
Ale liek nieje ten xanax -liek je že ťa nechala!
Sám sa musíš rozhodnúť či sa vyliečiš.
Najlepšie čo môže pre teba spraviť je aby sa k tebe už nevrátila.
Najhoršie čo môže pre teba spraviť je ,že ťa bude podporovať v sebeckosti a ľutovaní sa.