7 tajomstiev, ako sa stať úspešným milencom

Základom šťastného partnerského vzťahu je súhra v posteli. Možno je to trocha kontroverzné tvrdenie, ale prieskumy hovoria, že tomu tak naozaj je.

Muž s ružami Zdroj foto: picjumbo.com

Prieskum vykonaný vedcami z Univesity of Toronto-Mississauga v Kanade ukázal, že nie je dôležitá ani tak frekvencia toho, ako často sa partneri milujú, ako fakt, aby bol sex naozaj kvalitný a uspokojil túžby oboch. Kým ženy to majú pomerne jednoduché, mužov môže „zradiť“ erekcia.
Toto je 7 tajomstiev, ktoré vám pomôžu vyhnúť sa trápnym momentom v spálni (a nielen tam):

Číslo 1: Správna životospráva

Nezdravé a nepravidelné stravovanie, monotónny jedálniček zložený z polotovarov a fastfoodových jedál a zlozvyky. Toto všetko je definícia nesprávnej životosprávy, ktorá ohrozuje priamo nielen váš zdravotný stav, ale aj vašu potenciu a plodnosť. Namiesto vyprážaných a mastných jedál konzumujte viac zeleniny a ovocia a pite čistú vodu namiesto sladených nápojov.
Rovnako sa vyhýbajte trojkombinácii kofeín - alkohol - fajčenie. Všetky tri veci neprospievajú vášmu cievnemu systému a zhoršujú tak nástup erekcie, ako aj jej trvanie a pevnosť. Zoberte si ako príklad výskum o fajčení, ktorý ukázal, že už do 48 hodín od skončenia fajčenia sú výsledky tzv. nočnej erekcie dvakrát lepšie, ako u fajčiarov.

Číslo 2: Fyzická kondícia

Prečo je také dôležité mať kondičku? Ak budete dostatočne fit, môžete partnerku prekvapiť nielen kvalitnejším stoporením, ale aj novými polohami. Všeobecne odporúčanou a známou inšpiráciou je napríklad známa indická kniha lásky Kámasútra, ktorá obsahuje viac ako 80 rôznych polôh.
Nezostaňte len teda pri klasických dvoch-troch obľúbených, ale rozšírte si obzory. Samozrejme, nielen kvôli „posteľnej akrobacii“ je dôležité mať dobrú kondíciu. Človek, ktorý sa cíti fyzicky silný, má aj viac sebavedomia a tak sa efekt ešte znásobí“

Číslo 3: Ľahší životný štýl

Je to naozaj tak, že stres, časový zhon, pracovné vyťaženie a málo oddychu sú doslova zabijakom erekcie a sexuálneho života. Prakticky všetky výskumy potvrdzujú, že čím je muž viac pracovne a časovo vyťažený, tým menej kvalitný, menej častý a menej uspokojivý je jeho milostný život.
Súhlasíme, že nie vždy sa to dá, ale ak je prioritou pre vás spoľahlivý a šťastný partnerský vzťah, nesmiete zanedbávať „manželské povinnosti“ na úkor tých pracovných. Skúste si napríklad dať plán, koľko hodín týždenne strávite s prácou a držte sa ho.

Číslo 4: Oklamanie veku prírodou

Štatistiky hovoria, že takmer každý druhý muž v strednom veku, čiže vo veku nad 40. rokov, má problémy s milostným životom kvôli nejakej sexuálnej poruche. Či už ide o dlhšie trvajúci nástup erekcie, nedostatočne dlhú erekciu, predčasnú ejakuláciu alebo nízke libido, všetky tieto problémy sa zvyknú prejaviť práve v tomto veku.
Čo sa s tým dá robiť? Nuž, proti prírode treba použiť ako „zbraň“ znova len prírodu samotnú. Vyskúšať môžete napríklad ženšen, rôzne koreniny ako je chilli, ale napríklad aj čaje s výťažkami z bylín ako sú Saw Palmetto, Senovka grécka, Gingko alebo Yohimbé.

Číslo 5: Výživové doplnky

Okrem rôznych čajov, korenia a doma varených bylín si môžete pomôcť aj výživový doplnkami. Nemáme na mysli klasické tabletky na erekciu na predpis, ako sú Viagra, ale napríklad voľne dostupné výživové doplnky podporujúce erekciu práve prostredníctvom prírodných látok.
Napríklad veľmi známe sú Clavin, Arginmax, či Zerex. Výživové doplnky sú, hlavne v posledných rokoch, veľmi populárne aj u nás (trend prichádza, ako vždy, zo západu). Čoraz viac mužov ich skúša a užíva (viď táto recenzia na Zerex a skúsenosti s užívaním). Všetky sú založené na princípe, že obsahujú práve vyššie spomínané bylinky a extrakty z nich, prípadne aj niektoré ďalšie.
V ich zložení sa tak spájajú storočiami overené prírodné spôsoby podpory potencie s modernou vedou. Možno sa niektorí z vás bojíte, či nejde len o príliš prechválené „placebo“, ale úspešnosť predaja týchto aj iných prípravkov hovorí viac ako jasnou rečou! A podľa toho, že pribúda žien s extrémnou chuťou na sex, si trúfame povedať, že ich určite aj využijete!

Číslo 6: Kegelove cviky

Doktor Arnold Kegel sa v prvej polovici 20. storočia zaoberal cvičením pre ženy, ktoré by im pomohlo pri pôrode. Keď v 40. rokoch publikoval zistenie o tom, že sval panvového dna, tzv. PC sval, pomôže ženám zlepšiť tlačenie počas pôrodu, chýbal už len krok od toho, ako tento „vynález“ využiť aj pre sexuálny život.
Netrvalo to dlho a zistilo sa, že Kegelove cviky pomáhajú mužom napríklad pri problémoch s prostatou. No a dnes sa už vie, že ak budete precvičovať sťahovanie tohto svalu pravidelne, pomôže vám to tak pri predčasnej ejakulácii, ako aj k dlhodobejšej erekcii.

Číslo 7: Sexuálne pomôcky

Ak to nejde nijak inak, poslúžiť môžu aj niektoré sexuálne pomôcky. Rýchlu erekciu napríklad zaručí klasická suchá alebo aj vodná pumpa. Ak chcete udržať svojho „výtržníka“ v strehu a na uzde, skúste napríklad krúžky na penis.
Chlap však nemusí byť jediný, kto využije pomôcky. Skúste kúpiť svojej partnerke napríklad vibračné vajíčka alebo klasické vibrátory a doprajte jej trocha času na úvod, aby začala pokojne aj sama. Neverili by ste, koľkým mužom pomôže takáto vizuálna sexuálna stimulácia...

A na záver...

Seriózne problémy s erektilnou dysfunkciou sa samozrejme nedajú riešiť žiadnym cvičením alebo zmenou jedálnička. V taktom prípade by ste mali určite čo najskôr navštíviť lekára, ktorý vie presne diagnostikovať typ poruchy a odporučiť odbornú liečbu. Takéto riešenie bude najlepšie tak pre vás, ako aj pre vašu partnerku.

chinaSD

Ja užívam pravidelne Erectan, kedže viem o jeho účinkoch a naozaj vidím zlepšenie, aj keď moje problémy nie sú zdravotné ale iba zo stresu a práve na takéto prípady je Erectan riešenie

alex alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK PRE ŽENY, PROFESIONÁLNY GIGOLO, MILENEC PRE DÁMY, MLADÝ ZAJAČIK, DON JUAN, TANTRA MASÁŽE, BRATISLAVA