Jednoduché triky na krásu

Ktorá z nás by netúžila po krajšej hrive, dlhších mihalniciach či belšom úsmeve? Občas na to naozaj netreba vedu. Pomôcť si môžeme aj jednoduchými trikmi.

Krásna žena Zdroj: Shutterstock.com

Recept na krajšie vlasy

Zmiešajte citrónovú šťavu a aloe vera a pridajte túto zmes do vášho šampónu. Ďalej používajte šampón, ako ste zvyknutí. Výsledky by sa mali dostaviť o niekoľko dní.

Čítajte viac:

Najlepšie babské tipy pre krásne vlasy

Vybieľte si zuby s pomocou dreveného uhlia

Ak ste o tom nevedeli, drevené uhlie je prírodný bielič. Aplikujte ho na zuby a škvrny nedostanú šancu. Presný recept, ako si vyrobiť takúto bieliacu pastu, nájdete TU.

Čítajte viac:

Týchto 5 potravín vám vyčarí biely úsmev

Túžite po dlhších mihalniciach?

Ak túžite, aby boli vaše riasy dlhšie a hustejšie, skúste si spraviť do nejakej uzatvárateľnej nádoby tento mix ingrediencií: olej s vitamínom E, ricínový olej a aloe vera gél. Aplikute každý večer pred spaním na čisté riasy.

Čítajte viac:

Ricínový olej hydratuje pokožku, vlasy a spevní vaše nechty

Rúž, ktorý vydrží

Ak máte problémy s rúžom, ktorý si stále musíte upravovať, skúste nasledovné tipy. Použite na pery zubnú kefku, aby ste ich zbavili odumretej kože. Aplikujte kontúrovaciu ceruzku a potom rúž. Následne priložte na pery vreckovku a pomocou štetca prejdite pery detským púdrom. Na záver už len znovu naneste rúž a uvidíte, či vám tentokrát vydrží na perách dlhšie.

TIP: Ak túžite po výrazných červených perách, bezchybnú aplikáciu dosiahnete tým, že predtým, ako na pery nanesiete rúž, pretriete ich korektorom.

Čítajte viac:

Podrobný návod, ako perfektne naniesť rúž