Zázrak pre cukrovkárov?

Život s cukrovkou naozaj nie je jednoduchý. Odriekania, disciplína, lieky, v tom ťažšom štádiu inzulínové injekcie. Vieme však o mnohých prípadoch, keď diabetici používajú na zníženie hladiny krvného cukru jednoduchú domácu terapiu laserovým svetlom.

cukrovka Zdroj foto: Shutterstock.com

Život s cukrovkou naozaj nie je jednoduchý. Odriekania, disciplína, lieky, v tom ťažšom štádiu inzulínové injekcie. Vieme však o mnohých prípadoch, keď diabetici používajú na zníženie hladiny krvného cukru jednoduchú domácu terapiu laserovým svetlom.

Skúsenosti s laserovou terapiou

"Od detstva som mala problémy so zvýšeným cukrom v krvi a celý život som sa snažila využívať také spôsoby liečby, aby som potrebovala čo najmenej liekov," spomína pani Gertrúda na dôvod, prečo sa rozhodla pre prístroj Bioquant. "Kým som nezačala používať Bioquant, mala som priemer hodnôt cukru okolo 8,5. Pri ďalšej kontrole sa ukázalo, že používaním prístroja klesla hodnota zhruba na 7,5. Lekárka mi vzápätí znížila dávku liekov."

Viac o cukrovkároch, ktorým Bioquant pomohol, nájdete tu

Čo to Bioquant je?

Bioquant je v podstate veľmi jednoduchý prístroj. Vysiela špeciálne svetlo a ním pôsobí na krv. Tá je dosť hustá a krvinky málo pohyblivé. "Laserový lúč ich, laicky povedané, rozliepa. Voľnejšie tak prúdia v krvi, lepšie viažu a roznášajú kyslík," hovorí kardiológ MUDr. Július Šípoš.

orin2 Zdroj foto: Orin Slovakia, s. r. o.

Podobne ako pani Gertrúda, aj tisíce ďalších používateľov Bioquantu, zaznamenalo obrat vo svojom živote. "Mala som problémy s očami, potom s obličkami, prišla neuropatia, nefropatia. Mám poškodené cievy a tak som si zaobstarala Bioquant, aby som sa vyhla mŕtvici a infarktu. Zlepšil sa mi tlak, vysadila som dva lieky a cukor mi klesol z 8,5 na 6,4," hovorí Viera, ktorá s cukrovkou žije už 37 rokov. Podobne sa zlepšili hodnoty cukru Pavlovi, ktorý je vášnivý turista, ale choroba ho výrazne obmedzovala. Diabetické záchvaty sa natoľko zmiernili, že opäť chodí na túry bez strachu.


Prečítajte si tiež:

Ako podať prvú pomoc cukrovkárovi?


Jednou ranou dve muchy

Cukrovkári mávajú často problém so žilami na nohách. Opuchy a choré žily nie sú zriedkavosťou. Vďaka Bioquantu sa mnohým po pravidelnom používaní z modrých a opuchnutých členkov stali normálne nohy. Veľmi často napríklad zmiznú alebo sa zmiernia aj kŕčové žily.

Vyskúšajte si Bioquant úplne zadarmo tu

Na laserovej terapii a prístroji Bioquant je zaujímavé aj to, že sa dá bezplatne vyskúšať. Existuje možnosť rezervovať si bezplatnú skúšku s odborným výkladom. A ďalšou výhodou je pohodlie, ktoré jeho používanie umožňuje. Dvadsať minút denne v pohodlí domova, bez návštevy ordinácie, pri večerných správach alebo rannom čítaní novín...to sú hlavné dôvody, prečo sa stal Bioquant neoddeliteľnou súčasťou pre zhruba 25 000 ľudí.

"Bioquant používam každý deň. Je to pohodlné a nijako ma to nezaťažuje. Človek má motiváciu, že to robí pre svoje dobro", dodáva pani Gertrúda.


Prečítajte si tiež:

Aké sú príznaky cukrovky?