Vieme, ako liečiť KARPÁLNI TUNEL

Pozorní čitatelia si chybu v titulku všimnú hneď. V slove karpálny sa naozaj píše ypsilon. Chyby, žiaľ, nerobíme len pri písaní i/y, ale aj v oblasti zdravia. Napríklad pri výbere liečby karpálneho tunela.

karpalny tunel Zdroj foto: Orin Slovakia, s. r. o.

Čo je to karpálny tunel?

Kanál zápästia - priestor medzi kosťami a väzmi zápästia, cez ktorý prechádza stredový nerv. Syndróm kanála zápästia vzniká, keď dochádza k stlačeniu nervu.

Spozornite, ak pociťujete:

  • bolesť alebo znecitlivenie ruky, ktorá sa v noci zhoršuje,

  • mravčenie alebo pálenie,

  • neobratnosť,

  • zlé uchopenie,

  • bolestivé zápästie, predlaktie, rameno.

Ako problém riešiť?

Môžete užívať protizápalové lieky, ktoré pomáhajú zmierniť opuch šliach a tlak na zápästie alebo podstúpiť chirurgický zákrok. Ani jedna možnosť ale nemusí byť dlhodobo účinná. Preto, ak je to možné, mala by sa riešiť základná príčina.

Až 47% ľudí so syndrómom karpálneho tunela má mesačnú absenciu v práci.

Do tejto štatistiky nemusíte patriť aj vy. Stačí, ak zvolíte správny druh liečby.

Zachráňte si ruku

Zdroj: Orin Slovakia, s. r. o.

Medicínsky prístroj Ulticare LT-99 je pulzná magnetoterapia, ktorá je podľa výskumov telu prospešná. Tlmí bolesť, prináša úľavu, pomáha odstrániť príčinu ochorenia a zbaviť sa liekov. Skúsenosti s ním má i pani Krušinová zo Skalice: „V mojej rodine ho používalo najmenej 5 ľudí s veľmi dobrým účinkom, zmiernilo to bolesti lakťa, karpálnych tunelov aj bolesti krížov.“

orin zariadenie Zdroj foto: Orin Slovakia, s. r. o.

Požiadajte o skúšku ZADARMO

V súčasnosti si prístroj Ulticare LT-99 môžete zadarmo a bez ďalších záväzkov vyskúšať aj vy. Stačí vyplniť formulár na www.orin.sk alebo zavolať na 0917 493 800.

orin zariadenie 2 Zdroj foto: Orin Slovakia, s. r. o.