Uhry a diery po nich

Taniccka

Uhry vytlacat netreba, iba ked je plet riadne preparena, napriklad po dlhsom kupeli ked su pory uvolnene. Na silu by som nikdy nedoporucovala. Kazdopadne ja si po vytlaceni uhrov natiream plet este modrou hlinou, ta dobre zazije tie dierocky co ostanu po vytlaceni. modra hlina sa predava aj v kremoch ale su aj zabaly z praskov.

5Petusik55

Poculi ste uz o znacke Firever Living Product? Maju produkty obsahujuce aloe vera, propolis a mnohe ine ucinne latky, s ktorymi sa da bojovat proti roznym zdravotnym problemom.
Co sa tyka koznych problemov, v prvom rade je dolezite odstranit pricinu, cize nieco na vnutorne preliecenie (napr. Aloe vera gel, tablety Arctic sea, caj, probiotika) a potom pristupit k lokalnej liecbe, striekat firstom a natierat gelly a propolis cremom. Vysledky sa urcite dostavia.
Ak potrebujete poradit, kontaktujte ma emailom: petronela.szaboova@gmail.com

vitavi

Zbav sa prebytkov tuku a hlienu v tele, ktoré vytvárajú hnis.
Vyraď hlavne všetky mliečne výrobky, tučné mäsové výrobky a zo začiatku by bolo najlepšie aspoń na 1-2 mesiace vynechať všetok tuk, aby si sa prečistil. Zaraď sviežu stravu bohatú na vlákninu.

ewewew

Chrom - určite to chce liečbu. Brali ste niekedy Roaccutane - Aknenormin - Curacné??
Ak Vám nechce dať normálnu liečbu Vaša kožná, vymente ju!
Ja som mala jednú kožnú na východe SR, vždy mastičky a podobné blbosti... Raz som sa nahnevala, pretože na mojej tvári samé akce, veľke boľavé vyrážky! katastrofa!!! a našla som si kožnú v BA! neskutočné. Vyšetrila ma, musela som ísť na každé vyšetrenie aby sme zistili príčinu, a tak liečba.. Klopem moja tvár je ako z obrázka! a toľko rokov trápenia!

Chrom

Zdravim.Som muz stredneho veku,a mam viac ako 10rokov silnu formu akne.Doktorka kozna mi moc ani nechcela pomoct bo viac rozpravala ako liecila.
Mam po akne az diery vkozi,a take velke zapali ze mam velike bolesti daneho miesta.vzdy sa mi uroby doslovne hruda ktora naviera aj dva tyzdne.Nakoniec polavi ale ostavaju tmavo-fialove skvrny,a hlboke jazvy.Potrebujem poradit fakt dobreho kozneho doktora lebo mam nervy vhajzlu,ale co ma mrzi ze prichadzam o svoju priatelku pretoze nespavam snou nakolko mam akne na miestach ako triesla,cize to nedokazem. .akne mi zobrali sport plavanie bo som sa citil velmi velmi neprijemne a to som naplaval mesacne okolo 50km. .
Nici mi to akne pomali zivot a nemam uz sil. . Dakujem

ivanka_83

na laser pozor, moze znicit plet.nikomu taky extrem nedoporucujem.treba plet umyvat, zdravo jest.a od doktora maximalne kremy.aj ked doporuci laser, tak nechodte na to.na www.omlazeni.cz si mozete precitat skusenosti sklamanych zien, ktore maju po laseri este horsiu plet.nikdy neviete komu laser pomoze a komu ublizi.kazdopadne doktori pekne zarobia tak ci tak a garance vam nikto neda...

lucia123

Ahoj, mam podobny problem a citala som nedavno o CO2 laseri, ktory by Ti pomohol. Stoji to cca 700 eur a hojenie trva tyzden. Udajne je to spolahliva metoda, no nemam osobnu skusenost, ani nikoho takeho nepoznam :)

delphia

suhlas s bleee. len dodam: sucastou dermatologickej liecby je tiez odborne osetrovanie pleti v salone. vela koznych ambulancii robi aj osetrenia pleti. ak nie je tato moznost, tak treba si najst dobru kozmeticku.

bleee

kazdy radi kozmeticku, co je aj dobre, pokial je akne len mierne. Ak je to stredna az tazka forma, je namieste kozny lekar. Akne nie je chyba krasy v puberte, ale kozna choroba, na ktoru sa v nevyhnutnych pripadoch beru aj lieky. Inak asi si davno nebol u obvodnej lekarky, ktora by si mala tento problem hned vsimnut a automaticky ta poslat na kozne. Takze sup ku obvodnej, nech ti vypise listok na kozne. Urcite to treba riesit, okrem kozmetickeho efektu sa na 100% zlepsi aj psychicky stav, kedze ludia s akne trpia vo velkej miere aj po psychickej stranke.