Problemi s klbmi

wellnes

zn. anonyme
Urcite Ti chýbajú vitamíny, minerály a
dalsie prvky, ak si mal problémy s prijímaním potravy. Neviem, kolko más rokov, podla toho by som Ti mohla doporucit výzivové doplnky stravy na prírodnej báze, lebo syntetiká a lieky
pri nedostatku výzivových prvkov môzu mat za následok pridruzenie sa dalsích
zdr. tazkostí. Doporucujem Ti cím skôr
doplnit výzivové prvky prírodného charak-
teru. Clovek je tvor prírody, potrebuje prírodné produkty, chémie máme v tele uz vela. Tá nám spôsobuje skorsie starnutie nasich buniek a posun civilizacných chorôb do nizsej vek. hranice. Konktrétne Ti môzem poradit na emaili
amotyckova9@gmail.com a môzes si dat
urobit meranie na prítomnost výzivových
prvkov v bunke.

[zruseny12]

...ano urcite,ked si mal zle travenie,tak urcite ti nieco chyba...
na tvojom mieste by som sla k lekarovi a vyziadala si DENZITOMETRIU v akom stave mas kosti/ked ti telo neprijimalo potravu/a zelezi aj ako dlho neprijimalo potravu...TRAVENIE UZ MAS V PORIADKU?
lebo ked ti dlho neprijimalo potavu,tak urcite budes mat aj ine problemi zdr.nie len s klbami,ale ty o inych probl.nepises...

mjanik

najskôr si daj do poriadku trávenie a potom oblíčky, slabo "mastia " kĺby,na to je výborná akupunktúra,ak sa chceš vyliečiť vyhľadaj ju!!!

ojka

Su tie "rupnutia" bolestive? Lebo ak jo, hm, sice aj tak, radšej sa presvedčiť u lekara-ortopeta, čo sa deje,možno bude poradiť a povedať viac k tomuto. (;

Ivka 1

Odporucala by som doplnit prirodnu zmes mineralov v chelatovej forme, nakolko ubytkom vapnika z kosti dochadza k preriedeniu kostnej hmoty - osteoporoza.
Na doplnenie synovialnej tekutiny je velmi dobre uzivat kyselinu hyaluronovu. Zabranuje odieraniu chrupaviek.Velmi dobre je aj pit aloe,s pridavkom chondroitinu, chondrosulfatu,MSM ,glukozamínu a vit. C.
Glukozamín – pomáha pri tvorbe a udržaní kĺbovej chrupavky, obnovuje poškodené kĺby, šľachy, chrupavky a mäkké väzivo. Udržiava tekutinu v chrupavke, je stavebným kameňom kĺbového maziva a stimuluje bunky chrupavky (chondrocyty) k produkcii kolagénu a proteoglykanu. Pri perorálnom podaní sa ľahko vstrebáva a asi do 4 hodín sa dostáva na miesto svojho pôsobenia. Má protizápalový účinok a ochranný vplyv na chrupavku.
Chondroitín – stará sa o výživu chrupavky, ktorá nie je priamo vyživovaná cievnym systémom. Je to priama zložka chrupavky. Tiež zabraňuje aktivite enzýmov (elastázu, kolagenázu) , ktoré urýchľujú degradáciu chrupavky. Má protizápalové a bolesť tlmiace účinky, spomaľuje poškodzovanie chrupavky a povzbudzuje jej rast, zlepšuje pohyblivosť kĺbu a výrazne obmedzuje potrebu užívania nesteroidných antireumatík. Chondroitín by sa mohol používať aj proti ateroskleróze, pretože znižuje hladinu cholesterolu v krvi, znižuje tvorbu aterosklerotických plakov, znižuje zápal ako zložku aterosklerózy.
MSM = Metyl-Sulfonyl-Metan - je to druh organickej síry, ktorá sa nachádza v každej bunke ľudí i zvierat. Jednou z jej najdôležitejších vlastností je jej schopnosť tíšiť bolesť spojenú so zápalom, teda aj artritídu. Síra pomáha, aby sa potrebné látky dostali do chrupavky. Spolu s vitamínom C je rozhodujúca pri tvorbe kolagénu a udržiavaní zdravej chrupavky. MSM zabraňuje prejavom alergie z potravín a zmierňuje prejavy šedého zákalu. Možno ho použiť aj pri liečbe akné, popálenín, dny a hojení rán, spevňuje vlasy a nechty.

Denz

Príčinou puknutia je únik nahromadeného vzduchu v medzikĺbovom priestore. Kĺby sú premazávané a zvlhčované synoviálnou tekutinou, ak jej nie je úplný dostatok, zvyšný priestor vypĺňa vzduch vo forme bublín. Keď potom kĺb ohnete tento vzduch sa prudko vytlačí, čo sa prejaví hlasným, či menej hlasným zvukom puknutia.
Je to úplne bežná a prirodzená vec, netreba sa preto až tak obávať. Opakované pukanie je však znakom nedostatku maziva v kĺbe. Čiže objem synoviálnej tekutiny nie je v istej miere dostatočný. Synoviálnu tekutinu vytvára kĺbové tkanivo. Jej produkcia sa zvyšuje pohybom, najlepšie neagresívnym pravidelným behom a dostatočným príjmom niektorých látok z potravy. Veľmi vhodné je podávanie výživových doplnkov- kĺbovej výživy, najlepšie preventívne. To zvýši nielen objem a kvalitu maziva, ale aj pružnosť a odolnosť chrupaviek a šliach.
Ak kĺbom dlhšie nehýbete, kĺbové plochy sa v tom čase navzájom nepremazávajú. Dostáva sa medzi ne vzduch. Kĺb stuhne. Preto pozor na prudké pohyby, ak telo ešte nie je dostatočne zahriate a postupne rozhýbané

Denz

Kup si nieco take ako ARTIVIT CHONDROITIN SULFAT na tie klby.....
je to aj dobra prevencia pred buducimi problemami....

Denz

no zrejme si si spravne odpovedal na otazku....
telo sa po chorobe totiz riadne vycerpe od vitaminov a mineralov.....