Tehotna po uziti escapelle?

Príspevok v téme: Tehotna po uziti escapelle?
Ema132

beriem HAK skoro dva roky, vzdy rano. v nedelu som mala mat 4tu tabletku, no zabudla som si ju dat a vecer sme s priatelom sexovali..zistila som to az v pondelok rano...dala som si teda dve naraz a kupila som si escapelle - tabletku "po" a stihla som ju uzit do 12 hod od pohl. styku... myslite si, ze mozem byt ajtak tehotna...? kupila som si dva tehotenske testy, ale tie su ucinne az 5 dni po oblodneni...a navsteva gynekologa asi az po sviatkoch..:/ tak by som rada vedela vas nazor/skusenosti podobne...dakujem

slivka

Ahojte, chcem sa opytat myslite ze escapele moze poskodit babetko? Do 12 hodin od sexu som si dala escapelle a menzes mi meska 2 tyzdne.. Test mi vysiel pozitivne.. Bude babetko zdrave? Abude vobec?

gorgona

Zdravim vsetkych, na pribalovom letaku escapelle sa pise, ze zabrani 84% ocakavanych tehotenstiev. Ja zial patrim k 16%. Nastastie to nie je pre mna velka tragedia. Na druhej strane ked som sa uprimne pytala svojho gynekologa, ci uzitie tejto tabletky moze mat negativny dopad na plod, sa na mna zacal neveriacky pozerat. Asi mi neveril, ze som tabletku zobrala do 7 hodin a nezabrala. Chcem len tymto ostatnym damam a dievcatam dat vediet, ze bezpecnejsia je pravidelna antikoncepcia alebo standardne prezervativ...

tpch

A potom pride k lekarovi s tym, ze nemoze otehotniet..Myslim, ze pred uzivanim hormonov by kazda mala podstupit IQ test.

jahodka123

Dve tabletky + tabletku po nato ? Dobrá si... Si si mala dať normálne len dve tie tabletky a pokračovať normálne. Alebo len tú "po", aj keď si myslím, že to vôbec nebolo treba, keďže berieš HAK pravidelne a jej účinok trvá... A to si po tej "po" pokračovala ešte s HAK? Maaama mia......

lentilkaaa

aluska...presne nad tym som sa zamyslala ze naco uzivala tabletku ,,po" ved jej ucinkovala este normalne HAK :))
baby vy ste truby ved citajte tie navody na tych tabletkach

nellinka85

Ahojte. Chcem sa spytat ci ma niektora z Vas skusenost s tym, ze po pouziti Escapelle dostala menstruaciu v normalnom case, ale bola slabsia...a aj napriek tomu ostala tehotna?

liv99

nemas byt z coho tehotna!!! opytaj sa gynekologa. vajicko sa neuvolni rychlostou blesku, ked si das tabletku o 24 hodin neskor. ale je dobre, ze si takto zodpovedna, aj ked si si zbytocnou konskou davkou hormonou rozhodila na nejaky cas organizmus. urcite mas pravdu, radsej opatrna, ako nakoniec nechcene tehotna. ver mi, nemohla si otehotniet!

Ema132

pre mna to nie su zbytocne vyhodene peniaze;) a ani pre mojho draheho...kebyze mame dokoncene aspon vysoke skoly tak poviem fajn, nebude ma to tak trapit:) ale teraz musim davat pozor....kazdy mame ine priority...nebudem sa tu uz s tebou bavit pretoze sa nechcem hadat tak pekny vecer a dakujem:)

aluska

netreba si len citat brozurku, treba zapnut aj logiku
ale ved kludne si daj aj nabuduce escapelle, mne je to jedno
ale aspon tu netrapos s otazkou, ci mozes byt tehotna
a kludne si urob aj desat testov, sak treba vyhadzovat este aj na to zbytocne peniaze